Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii emoționale, care plâng din orice

Trei zodii sunt guvernate în fiecare clipă de emoții puternice. De cele mai multe ori le țin sub control, însă vine clipa în care agitația interioară nu mai poate fi ascunsă, iar lacrimile își fac apariția. Deși par a plânge din senin, reacția afectivă e mai mult o sumă de emoții adunate în timp.

Zodii care plâng din orice
Berbec, Rac și Fecioară, zodiile guvernate de emoții puternice - unsplash.com

Fie că-și doresc sau nu, trei zodii sunt guvernate în fiecare clipă de emoții puternice. De cele mai multe ori le pot ține sub control, însă vine clipa în care agitația interioară nu mai poate fi ascunsă, iar lacrimile își fac apariția. 

Deși par a plânge din senin, reacția afectivă are puține de-a face cu problema în sine și e mai mult o sumă de emoții, adunate în timp. Partea cea mai bună: vor simți la fel de intens și sentimentele pozitive!

Berbec

Berbecii iubesc viața. Relațiile lor sentimentale sunt trăite la intensitate maximă, indiferent de circumstanțe, iar asta poate duce uneori la episoade emoționale. Nativii din zodia Berbec vor găsit rapid un motiv să-și descarce sufletul, atunci când lucrurile se complică. Iar ce va urma este un plâns de toată frumusețea, care sună de parcă înteaga lume urmează a se prăbuși. Pentru a-i înțelege este necesar să lași momentul să treacă, un Berbec va spune mereu ce are pe suflet, însă numai după ce adună câteva ore de plâns. După acel punct vor redeveni indivizii cu poftă de viață și jucăuși pe care îi adoră toată lumea. Doar pentru a o lua de la capăt, după ceva timp. 

Rac

Racii plâng des, chiar și după standardele lor, iar problema e că nici măcar nu-și dau seama din ce motiv. De obicei, câte o amintire din trecut, nu tocmai importantă, îi face să lase totul deoparte pentru o sesiune profesionistă de tristețe, în care se închid în propria carapace și nu mai vorbesc cu nimeni, timp de câteva ore. Dacă au chef, chiar zile. Pur și simplu nativii din Rac nu se pot bucura de viața dacă nu-și fac câteodată mici astfel de cadouri. În mod bizar, nu se simt deloc rău cât plâng, ci chiar profită de acest moment pentru a-și da seama ce au de pus la punct pe plan personal. Dacă pică și câteva îmbrățișări bonus, pe sfârșit, cu atât mai bine.

Fecioară

N-ai cum să fii atât de organizat și disciplinat precum nativii din zodia Fecioară fără a o lua pe arătură, din când în când. Chiar dacă dau impresia de un calm desăvârșit, la suprafață, Fecioarele trăiesc o adevărată furtună în emoțională în interios. Sunt pe cât de inabordabile, pe atât sunt de sensibile, iar la un moment dat cedează. Înainte de asta, se vor asigura de zece ori înainte de a da drumul lacrimilor, pentru a fi sigure că nu e nimeni pe o rază de câțiva kilometri care le-a putea observa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii emoționale, care plâng din orice