Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care au un noroc fabulos în viață

Unele zodii sunt atât de norocoase, încât nu trebuie să depună prea mult efort în viață, pentru că totul merge bine și firesc. Problemele le ocolesc mereu, își găsesc repede dragostea și, de parcă nu era de ajuns, orice ating se transformă în bani.

Zodii care au noroc
Top 3 zodii care au un noroc fabulos în viață - unsplash.com

Unele zodii sunt atât de norocoase, încât nu trebuie să depună prea mult efort în viață, pentru că totul merge bine și firesc.

Problemele le ocolesc mereu, își găsesc repede dragostea și, de parcă nu era de ajuns, orice ating se transformă în bani.

Fecioară

Fecioara trebuie să aibă o armată de îngeri păzitori, pe undeva, pentru că orice experiență prin care trece are un final fericit. Fără a face prea multe în sensul ăsta. Cu banii nu va avea niciodată probleme (în afara faptului că are atât de mulți, încât nu știe pe ce să-i cheltuie) iar norocul ei în dragoste e deja legendar. Trebuie doar să se îndrăgostească și gata, viață împlinită. Cel mai bun lucru pe care ar putea să-l facă e să împrumute și celorlalți, mai ghinioniști, o mică parte din această baftă enormă.

Scorpion

Scorpionul e genul de persoană care găsește bancnote pe stradă, imediat după ce i-a fost mărit salariul și a câștigat un telefon trimițând un SMS la cine știe ce concurs. Norocul lui este evident și nu poate fi negat. În dragoste a fost dăruit cu o personalitate misterioasă și pasională, astfel încât găsirea jumătății e doar o chestiune de alegere. Să nu uite, însă, de unde a plecat. A avea noroc e una, dar să te bazezi doar pe el nu e o strategie bună de viață. În unele situații va fi necesar sacrificiul. Iar sacrificiul nu pică din cer.

Leu

Nativul din Leu arată senzațional, are o încredere de nezdruncinat și este înconjurat de o aură irezistibilă. Nu e de mirare că în dragoste va face exact după pofta inimii, fără a întâmpina prea multe greutăți. Acest noroc îl va face să trăiască cu seninătate, vizitând locuri și experimentând mereu, fără stresul și tristețea ce curprind atât de mulți oameni. Leul trăiește fiecare clipă la potențial maxim, iar atunci când va întâmpina, totuși, situații grele, le va depăși imediat datorită încrederii în propriile forțe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care au un noroc fabulos în viață