Antena Meniu Search
x

Video Vibrația zilei de 1 iulie 2021. Moment bun pentru a ne vindeca de traume

Încheiem luna cu veşti bune pe plan birocratic. Chiron, Marele Vindecător, se află în Berbec şi face un aspect de trină cu Leul. Asta înseamnă că tot ce ţine de hârtii, contracte, semnături sau aprobări va fi mult mai uşor de rezolvat, spune horoscopul. Mai mult de atât, este un moment foarte bun să ne vindecăm de traume, să discutăm despre ce ne doare şi să ne eliberăm atât psihic şi emoţional de lucrurile care ne fac rău.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 01.07.2021, 17:03

Vezi și

Mâine, Luna, planeta emoţiilor, tranzitează semnul Berbecului şi face un aspect ultra benefic cu Venus, planeta banilor şi a iubirii. Practic, astrele ne spun să începem luna cu o scurtă analiză financiară. Putem primi oferte de job sau de proiecte care ne aduc beneficii pe viitor, dar trebuie să fim atenţi ca să nu ne scape printre degete.

Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte aflaţi mâine dimineaţă la horoscop, în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman.

Când vine vorba de horoscopul seducției, fiecare zodie are propria armă secretă pentru a ajunge la inima unui bărbat. Nativii știu cum să se facă plăcuți și să atragă atenția oricui. Femeile din zodiac sunt hotărâte și știu să-și aleagă bărbatul ideal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Vibrația zilei de 1 iulie 2021. Moment bun pentru a ne vindeca de traume