Antena Meniu Search
x

Zodiac carieră şi bani, 9 ianuarie 2019. Scorpionii sunt de nerecunoscut

Zodiac carieră şi bani, 9 ianuarie 2019. Daca tot stau bine la capitolul bani, nativii zodiei Berbec pun la care o excursie.

de Redactia Observator

la 09.01.2019 , 10:40

Zodiac carieră şi bani, 9 ianuarie 2019. Daca tot stau bine la capitolul bani, nativii zodiei Berbec pun la care o excursie.

Capricornii vor rezolva astăzi tot felul de treburi la locul de muncă, iar acasă vor pune nişte lucruri la punct, după care vor iesi la o plimbare sau la o cină în doi.

Vărsătorii pot reîncepe o activitate de timp liber care le va puna în valoare un talent, sau un hobby.

Vezi și

Astăzi Peştii vor putea legaliza un act sau li se vor recunoaşte nişte drepturi şi în sfârşit se vor elibera de niste constrângeri care îi impiedicau să progreseze.

S-ar putea ca Berbecii să câştige astăzi nişte bani, aşadar îşi vor permite o ieşire la munte în acest weekend.

Dragi Tauri o să cheltuiţi, probabil, mai mult decât v-aţi propus pe diverse lucruri pentru casa şi o sa luati cât aveţi chef, nu cât ar fi cazul.

Gemenii vor fi căutaţi astăzi de nişte colegi, foşti parteneri de afaceri pentru a lucra împreună la un proiect de succes.

Racii nu parcurg o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar, însă este posibil să primească ajutor din partea unui coleg.

Şi Leii vor găsi acei bani fără de care nu puteau ieşi din casă şi îi vor cheltui cu mare drag alături de cei dragi.

Pentru Fecioare se observă o relaxare finaciară, iar asta înseamnă că îşi vor petrece ziua la shopping.

Balanţele au o stare bună şi le este uşor să se ocupe de problemele profesionale şi să rezolve cu succes situaţiile conflictuale de la serviciu.

Scorpionii sunt de nerecunoscut astazi. Nu sunt entuziasti ca de obicei, ci morocanosi. Motivul ar fi problemele financiare.

Iar Săgetătorii se vor implica sufleteşte într-o activitate de grup, care se dovedeşte a fi cea mai mare realizare a lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Zodiac carieră şi bani, 9 ianuarie 2019. Scorpionii sunt de nerecunoscut