Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zodiacul despre carieră şi bani, 16 ianuarie 2019

Entuziasmul schimbarilor in cariera le cam vine de hac Capricornilor. Ar face bine sa acorde atentie si odihnei, pentru ca au muncit suficient.

de Redactia Observator

la 16.01.2019 , 08:43

Entuziasmul schimbarilor in cariera le cam vine de hac Capricornilor. Ar face bine sa acorde atentie si odihnei, pentru ca au muncit suficient.

O zi foarte buna pentru a da curs unor idei noi in cariera in cazul Vărsătorilor. Se tem de niste schimbari, insa astrele spun ca le vor fi prielnice.

Dragi Peşti, problemele in plan sentimental trebuie lasate acasa, pentru ca starea negativa va poate da peste cap la serviciu, unde riscati sa fiti mustrat pentru neatentie.

Vezi și

Nativii Berbec pot avea parte de o propunere de afacere sau sa primeasca un telefon pentru a stabili un interviu pentru un nou loc de munca.

Dragi Tauri, aveti tendinta de a va neglija datoriile, iar asta va poate afecta imaginea. De asemenea, trebuie sa aveti mare grija la intocmirea unor documente astazi.

Gemenii viseaza la independenta in cariera, insa asta nu se intampla de azi pe maine. Astrele va indeamna sa faceti mai multe sacrificii pentru a obtine ce va doriti.

Nativii Rac sunt tentati sa porneasca o discutie aprinsa la locul de munca, din cauza unei neintelegeri, insa cel mai bine ar fi sa astepte sa se linisteasca lucrurile.

Leii sunt incurajati sa faca astazi achizitia pe care au pus ochii de curand. Vorbim de o masina sau de lucruri casnice. Este o zi prielnica investitiilor.

Fecioarele sunt puse pe munca dis de dimineata. Incep ziua intr-un mod productiv si au toate sansele sa termine astazi un proiect care le da batai de cap.

Cineva le remarca talentul si creativitatea Balanţelor astazi. Dau de omul potrivit la locul potrivit si au sansa unui salt urias in cariera.

O zi foarte buna pentru investitii si in cazul Scorpionilor. Si nu doar pe acest plan sunt favorizati, ci este posibil sa obtina si o suma de bani.

Ceva ii nemultumeste pe Săgetători in plan profesional, insa astrele spun ca este doar o perioada. Putin mai multa atentie la detalii le recomanda astrele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 16 ianuarie 2019