Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 23 ianuarie 2019

Astazi Varsatorii vor primi ok-ul pentru o functie, vor primiti si niste bani in plus la salariu si se mai poate sa li se plateasca o specializare, niste cursuri la care visau de mult timp.

de Redactia Observator

la 23.01.2019 , 10:29

Astazi Varsatorii vor primi ok-ul pentru o functie, vor primiti si niste bani in plus la salariu si se mai poate sa li se plateasca o specializare, niste cursuri la care visau de mult timp.

Pestii muncesc mult, dar cu folos. Se anunta un casting in bani, o promovare si astfel vor lucra cu placere, chiar daca e cu program prelungit.

Dragi Berbeci apar tentatii in sfera profesionala si daca tot erati intr-o dorinta de schimbare poate va incanta vreuna dintre variante sau poate va mai ganditi pana la sfarsitul saptamanii.

Vezi și

Taurii se vor implica in pregatirea si desfasurarea unui eveniment, poate vor primi si bani pentru munca depusa.

Dragi Gemeni e posibil sa va intre mai multi bani in casa si sa fiti mai destinsi din punct de vedere financiar.

Racii vor avea niste discutii cu sefii, poate ca au puncte de vedere diferite si astfel trebuie sa se incarce cu multa rabdare si sa dea dovada de diplomatie, altfel sar putea sa iasa scantei.

Dragi Lei un proiect de scoala sau de serviciu va reuseste si cu tot volumul mare de munca o sa aveti parte de satisfactii morale sar si materiale.

Fecioarele isi vor petrece ziua la cumparaturi, stau foarte bine la capitolul bani si s-au hotarat sa cmpere ceva pentru casa.

Dragi Balante, astăzi simțiți că a dat norocul peste voi. Banii vin foarte ușor, partenerul de viață vă cântă în strună, iar la serviciu toate lucrurile se întâmplă după bunul plac.

Astazi Scorpionii se vor apuca de treaba sau vor angaja o firma ca sa le repare ceva pe-acasa, sa instaleze ceva la care nu se pricepe. Intr-un cuvant sa isi puna casa la punct.

Si Sagetatorii vor sa schimbe ceva prin apartament si pentru asta trebuie sa bage mana adanc in buzunar.

Iar pentru Capricorni se anunta beneficii financiare. Pot primi o sumă de bani restantă în urma unei colaborări sau partenerul de viață contribuie la binele familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 23 ianuarie 2019