Antena Meniu Search
x

Curs valutar

13 lucruri pe care le fac femeile care înşală într-o relaţie. Şi tu faci la fel?

Dacă observați că doamna voastră se comportă bizar de la o vreme în relaţie sau căsnicie, este foarte posibil să fi călcat strâmb. Există o serie de motive pentru care ar putea acționa în acest fel, inclusiv certurile pe care le aveţi în relaţie, dorința de schimbare, sau pur și simplu din frustrare

de Redactia Observator

la 16.05.2018 , 16:07

13 lucruri pe care le fac femeile care înşală într-o relaţie. Şi iubita ta face la fel 13 lucruri pe care le fac femeile care înşală într-o relaţie. Şi iubita ta face la fel

Dacă observați că doamna voastră se comportă bizar de la o vreme în relaţie sau căsnicie, este foarte posibil să fi călcat strâmb. 

Există o serie de motive pentru care ar putea acționa în acest fel, inclusiv certurile pe care le aveţi în relaţie, dorința de schimbare, sau pur și simplu din frustrare față de situaţia din căsnicie.

Potrivit unei analize comportamentale publicate de presa străină, femeile care înşală ar avea câteva lucruri în comun. Toate acestea adunate, ar putea duce spre o concluzie destul de neplăcută pentru dumneavoastră.

Articolul continuă după reclamă

1. E nemulţumită tot timpul

Dacă de la o vreme este nemulţumită de cam tot ce faceţi şi mai ales de ce nu faceţi, certurile izbucnind din te miri ce, este posibil să încerce să caute înţelegere în altă parte, la un alt bărbat. Poate nu mai este mulţumită cu felul cum vorbiţi, deşi nu s-a schimbat nimic în exprimarea voastră verbală, cum vă îmbracaţi, deşi vă îmbrăcaţi la fel ca de obicei, cum vă comportaţi, deşi comportamentul este acelaşi. Este posibil ca având acest comportament, iubita sau soţia să încerce să genereze un conflict care să justifice ulterior o despărţire forţată.

2: Un nou "prieten" în scenă

Observați apariţia unui nou prieten, cu care partenera dvs. pare să se intersecteze mereu? Luaţi măsuri. Vedeţi cine e şi de ce petrece timp cu ea. Dacă-l menţionează mai des decât ar trebui, lăudându-l fără să vrea sau povesteşte întâmplări amuzante care îl implică pe acesta, este un semn clar că soţia sau iubita dumneavoastră începe să dezvolte o ataşare faţă de această persoană.

3: O obsesie cu programul tău zilnic

Iubita arată brusc un interes deosebit pentru activitățile dvs. de zi cu zi, deşi până acum nu s-a obosit prea tare să ştie? S-ar putea să nu fie nimic, dar ar putea fi și un semn că încearcă să-și dea seama unde vei fi atunci când are de gând să aibă o întâlnire cu altcineva. Încearcă să nu pari ciudat, dar planifică o surpriză pentru ea, ia-i ceva frumos şi fă-te prezent când se aşteaptă mai puţin.

4: Pare că e în altă lume, cu capul în nori?

Era anterior o persoană concentrată și prezentă, dar a devenit recent puțin cam distantă mental? Dacă observați că nu puteți purta o conversație fără să simțiți că este plecată într-o altă lume, ar putea fi un semn că ea este dezinteresată de ce spui și se gândește la altcineva. Fii atent la privirea pierdută din ochii ei și la cererile constante de a repeta ceea ce tocmai ai spus.

5: Un atașament brusc faţă de telefonul ei

Dacă observați că femeia nu mai lasă telefonul din mână și este în permanență atașat de el, ar putea ascunde ceva de la dvs. Poate motivul pentru care își ia telefonul în baie cu ea este pentru că nu vrea să vezi cum discută pe furiş cu altcineva.

6: Activitatea sexuală se reduce brusc

Știi sentimentul când ești într-o relație sexuală nouă, acea persoană pare să fie singura persoană cu care îți poți imagina să fii? Același lucru este valabil și pentru înșelăciune. Dacă partenera dvs. și-a pierdut complet interesul sexual față de tine, fără alt motiv explicabil, ar putea fi implicată într-o nouă iubire, cu care pur și simplu nu puteți concura. De aceea şi dezinteresul sexual faţă de dvs, deşi nu s-a schimbat nimic în performanţele dvs. amoroase.

7: Apariţia unui nou telefon, "de muncă"

Am vorbit deja despre ascunderea telefonului, dar dacă ea apare dintr-o dată cu încă un număr de telefon, primit de la "muncă", încercaţi să aflaţi ce se petrece şi de ce are nevoie cineva de la muncă să o caute în timpul liber. De asemenea, dacă petrece mult timp lipită de ecranul noului telefon, poate fi o indicație. Acest lucru este valabil mai ales dacă butonează noul telefon mai des decât cel pe care l-a avut întotdeauna.

8: Programul ei nu pare să te includă

Dacă iubita ta îşi planifică brusc o mulțime de nopți cu prietenele ei sau are îndeletniciri misterioase de servicu care nu păreau să existe înainte, ar putea să te înșele. Dați-i în primul rând avantajul îndoielii, dar dacă va continua timp mai multe săptămâni, chiar luni, s-ar putea să mintă, pentru a putea petrece mai mult timp cu celălalt iubit.

9: Are un interes brusc într-o nouă garderobă

Poate că până acum s-a simţit confortabil în blugi și cu un tricou pe ea, dar acum a început să-şi cumpere destul de des haine sexy, pe care le poartă în ocazii care n-au nicio legătură cu tine. Urmăriți cu atenție dacă cumpără şi lenjerie sexy care nu este prea confortabilă sau practică şi are mai mult rol estetic. Dacă i-a plăcut atâta timp lenjeria anterioară, de ce s-ar transforma dintr-o dată la ceva mai puțin confortabil, mai ales că ţie-ţi place de ea aşa cum e.

10: Nu mai vrea să se întâlnească cu prietenii voştri comuni

Dacă observați că femeia dvs. găseşte toate scuzele din lume pentru a se întâlni doar cu prietenii ei şi îi ignoră total pe cei comuni, ar putea fi un semn că face ceva rău. Poate că se simte vinovată, cunoscuţii amintindu-i de ceea ce face relației sau poate că pur și simplu nu vrea să fie descoperită. Oricum, este un comportament suspicios.

11: Refuză să răspundă la telefon în faţa ta

Dacă pare că prietena ta este obsedată de telefonul ei, dar niciodată nu răspunde atunci când sună în prezenţa ta, cu siguranță e ceva în sus. Ce nu poate spune în timp ce sunteți în cameră? Încă un lucru dubios este dacă numărul apelantului este necunoscut, sau este numele cuiva despre care nu ați auzit niciodată. De obicei, răspunsul la întrebarea "cine este" va fi unul deosebit de stupid.

12: Reacțiile ei la mesaje

Dacă o bănuiţi că vă înșală, observați reacţiile ei atunci când citeşte mesajele pe care le primeşte pe telefon sau pe Facebook. Se amuză, chicotește sau râde zgomotos în faţa ecranului, deşi nu făcea asta până acum? E un semn că se întâmplă ceva dubios. De asemenea, rețineți dacă face aceste gesturi apoi cade într-o melancolie inexplicabilă. Dacă o face, este foarte posibil să fie îndrăgostită de altcineva.

13: A devenit total independentă

Când ai început să vă întâlniţi, ea număra orele până când să vă întoarceţi în pat împreună şi să vă iubiţi. Şi-ar fi anulat propriile interese și ar fi ignorat prietenii ca să-și petreacă un minut liber cu tine. Acum nu te mai bagă în seamă chiar deloc şi a început să se enerveze când o reţii din treaba pe care o are de făcut cu prietenele. În principiu, trebuie să-ţi faci programare să petreci timp cu ea şi a început din senin să vină noaptea târziu.

Toate aceste semne cumulate pot însemna că iubita sau soţia ta şi-a dezvoltat un posibil interes extraconjugal, iar tu trebuie să fii atent. Poate că sursa tuturor problemelor eşti chiar tu şi trebuie să faci ceva în această privintă, pentru a o ţine lângă tine. 

Ai grijă să nu o ignori şi să nu fii tu cel care începe certurile. Încearcă să faci să fie bine şi iubita ta nu se va uita la altul niciodată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » 13 lucruri pe care le fac femeile care înşală într-o relaţie. Şi tu faci la fel?