Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A dat norocul peste el din întâmplare. Un fermier indian a găsit un diamant estimat la 80.000 de dolari

A dat norocul peste el din întâmplare. Cam asta poate spune un fermier indian. Bărbatul a găsit un diamant estimat la 80.000 de dolari pe un teren pe care îl închiriase de la o mină de diamante împreună cu câţiva prieteni.

de Redactia Observator

la 15.08.2024 , 17:58

A dat norocul peste el din întâmplare. Un fermier indian a găsit un diamant estimat la 80.000 de dolari

Bucata de diamant de 16.10 carate este aşteptată să fie scoasă la licitaţie în curând, scrie Le Parisien.

A doua reuşită pentru el

Dilip Mistry s-a prezentat la biroul guvernamental din districtul Panna, responsabil cu verificarea și autentificarea diamantelor, pe 6 august. Această regiune din centrul țării este într-adevăr bogată în zăcăminte de mineral prețios. Cu câteva săptămâni mai devreme, fermierul adusese deja înapoi un prim diamant de 14 carate.

Articolul continuă după reclamă

O mană cerească pentru acest indian sărac. În urma pandemiei de Covid-19, Dilip Mistry s-a trezit șomer și a decis să închirieze un teren într-o mină de diamante împreună cu alți trei prieteni, în speranța că va reuşi să strângă ceva avere. După câțiva ani de săpături, eforturile lor au dat în sfârșit roade. Dacă fermierul a vândut primul diamant pentru a construi o casă pentru familia sa, al doilea ar trebui să fie scos la licitație în curând de administrația locală. Dilip a spus că vrea să împartă câștigurile în mod egal între el și cei trei prieteni ai săi. Și chiar dacă dorește să reia activitatea agricolă, a mai spus că vrea să continue să exploateze această mină alături de camarazii săi, în speranța că poate vor găsi şi alte diamante.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Inedit » A dat norocul peste el din întâmplare. Un fermier indian a găsit un diamant estimat la 80.000 de dolari