Antena Meniu Search
x

A găsit pe stradă o pisică abandonată. Alături de ea, un mesaj emoţionant scris de un copil. IMPRESIONANT!

Un pui de pisică abandonat a devenit "vedetă" pe Facebook. Asta pentru că alături de animalul de companie se afla şi un bilet cu un mesaj emoţionant

Un pui de pisică abandonat a devenit "vedetă" pe Facebook. Asta pentru că alături de animalul de companie se afla şi un bilet cu un mesaj emoţionant.

O femeie din SUA a avut parte de o surpriză emoţionantă zilele trecute. În timp ce-şi plimba câinele pe o stradă din Washington, americanca a găsit o cutie în care se afla un pui de pisică abandonat.

În plus, lângă animal se afla şi un bilet cu un mesaj emoţionant, scris de un copil: "Iubitul mamei mele este rău cu mine. Nevoie disperată de o casă iubitoare".

Impresionată, femeia a luat pisica şi dus-o la un medic veterinar, apoi, animalul a ajuns într-un adăpost special, scrie NY Daily News.

Reprezentanţii MEOW Cat Rescue au anunţat ulterior, pe Facebook, că puiul botezat Honeybee este în siguranţă, dar că mai are nevoie de câteva îngrijiri înainte de a putea fi adoptat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » A găsit pe stradă o pisică abandonată. Alături de ea, un mesaj emoţionant scris de un copil. IMPRESIONANT!