Antena Meniu Search
x

A MURIT una dintre cele mai mari vedete TV !

Cilla Black, cântăreaţă şi personalitate a televiziunii britanice, al cărei accent din regiunea Liverpool a fost îndrăgit de multe generaţii de telespectatori, a murit în reşedinţa ei din Spania, la vârsta de 72 de ani

Cilla Black, cântăreaţă şi personalitate a televiziunii britanice, al cărei accent din regiunea Liverpool a fost îndrăgit de multe generaţii de telespectatori, a murit în reşedinţa ei din Spania, la vârsta de 72 de ani. 

Poliţia din Malaga precizează că Priscilla White - numele real al vedetei britanice - a murit în vila ei din Estepona, un oraş din regiunea Costa del Sol. Vedeta a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică şi decesul pare să se fi produs din cauze naturale. Această ipoteză nu a fost deocamdată confirmată de autorităţi, care aşteaptă rezultatele unor teste efectuate de medicii legişti.

Cilla Black, născută în Liverpool, a fost asistenta garderobierului din Cavern Club, barul local în care s-a născut trupa The Beatles, înainte de a-şi construi o carieră de succes în industria de divertisment.

Doi dintre membrii trupei The Beatles, John Lennon şi Paul McCartney, i-au compus primul single, cu care Cilla Black şi-a lansat cariera, întinsă pe durata a peste cinci decenii şi care a inclus două piese ajunse pe primul loc în topul britanic în 1964 - "Anyone Who Had a Heart" şi "You're My World", informează Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » A MURIT una dintre cele mai mari vedete TV !