Antena Meniu Search
x

A stârnit lacrimi! Gestul IMPRESIONANT al unui șofer de TIR pentru victimele din Colectiv: ”Suspinul e rugăciune!”

O femeie povestește, pe Facebook, că a rămas profund impresionată de gestul unui șofer român pe care l-a întâlnit întâmplător în parcarea unei benzinării din Austria

O femeie povestește, pe Facebook, că a rămas profund impresionată de gestul unui șofer român pe care l-a întâlnit întâmplător în parcarea unei benzinării din Austria.

Femeia, care circula alături de șoferul de camion pe o autostradă din Austria, povestește cum a observat o candelă aprinsă pe bordul camionului. Când a oprit în parcare în spatele acestuia, l-a întrebat pe șofer dacă e român și dacă acea lumânare a fost aprinsă în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv. Răspunsul și gestul lui au impresionat-o.

"Aseară, târziu, am vazut o lumânare, dintr-acelea roșii, aprinsă pe bordul unui camion în benzinărie. Am parcat aproape și, după vreo 30 de minute, am văzut coborând un român de-ai noștri.

Am întrebat daca are legătură candela lui cu copiii de la Colectiv. În lumina parcării, am văzut cum brusc i-au stralucit ochii de lacrimi: 'Da, au ajuns la 50'. I-am cerut voie să fotografiez candela aprinsă, dar a zis că nu ar fi corect. Și el a fost ndemnat de alții. Mi-a spus că sunt lumânări în magazin și dacă aprind nu e nevoie de rugăciune. Măcar un gând bun. 'Orice suspin e o rugăciune'.

Azi-dimineață mi-a bătut în portieră și mi-a întins o lumânare mare, roșie: 'Trebuie sa merg să agăț remorca. Ți-am cumparat eu o lumină. Au ajuns la 53' ", a scris femeia, pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Inedit » A stârnit lacrimi! Gestul IMPRESIONANT al unui șofer de TIR pentru victimele din Colectiv: ”Suspinul e rugăciune!”