Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Acum 26 de ani, Familia Regală a României se întorcea pe pământ românesc

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principesa Sofia au pășit pentru prima oară în România acum 26 de ani, în ziua de 18 ianuarie 1990

de Redactia Observator

la 18.01.2016 , 09:31

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principesa Sofia au pășit pentru prima oară în România acum 26 de ani, în ziua de 18 ianuarie 1990.

În acea zi, la ora 15, avionul de Geneva aducea la București pe Principesa Moștenitoare, cea căreia Majestatea Sa Regele îi încredințase misiunea de a-l reprezenta în țară, pentru prima oară de la plecarea Regelui Mihai în exil, în zorii zilei de 4 ianuarie 1948.

Anul trecut, la 18 ianuarie, Casa Majestății Sale a organizat celebrarea unui sfert de secol de la acest important eveniment. Alături de Principesa Moștenitoare Margareta și de Familia Regală, au luat parte invitați din România și din Marea Britanie, SUA, Franța, Elveția, Belgia, Rusia, Olanda, Spania, personalități care au susținut idealurile și proiectele Familiei Regale a României.

Articolul continuă după reclamă

Cu acea ocazie, Televiziunea națională a prezentat filmul În numele tatălui, produs de Lidia Voicu și realizat de Bogdan Șerban-Iancu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Acum 26 de ani, Familia Regală a României se întorcea pe pământ românesc