Antena Meniu Search
x

19 animale s-au întrecut pentru a obţine titlul de Cel mai urât câine, în California

Competiţie neobişnuită în California, unde 19 animale s-au întrecut pentru a obţine titlul de "cel mai urât câine". Mulţi dintre patrupezii înscrişi sunt căţei salvaţi din adăposturi de animale. Câştigător de această dată a fost un câine de terapie care participă la activităţi de voluntariat. 

de Redactia Observator

la 23.06.2019, 10:01

Vezi și

Competiţie neobişnuită în California, unde 19 animale s-au întrecut pentru a obţine titlul de "cel mai urât câine". Mulţi dintre patrupezii înscrişi sunt căţei salvaţi din adăposturi de animale. Câştigător de această dată a fost un câine de terapie care participă la activităţi de voluntariat în aeroporturi, şcoli, biblioteci sau aziluri de bătrâni. 

Rând pe rând cei 19 concurenţi au urcat pe scenă alături de proprietarii lor şi au încercat să impresioneze atât juriul, cât şi publicul. Atmosfera a fost mult mai relaxată faţă de cea de la concursurile obişnuite pentru patrupede, iar imperfecţiunile şi gafele au fost apreciate.

La capătul unei competiţii strânse, juriul a trebuit să ia şi o decizie şi a desemnat "cel mai urât căţel". 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Supranumit "Scamp the Tramp", animalul va pleca acasă nu doar cu trofeul, ci şi cu un premiu de 1500 de dolari, pe care proprietara îi va folosi pentru a-i face toate mofturile pe viitor. 

Competiţia a deschis drumul pentru celebritate pentru câinele de terapie, care va avea o apariţie la o televiziune cu acoperire naţională din Statele Unite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » 19 animale s-au întrecut pentru a obţine titlul de Cel mai urât câine, în California