Un artist român din Pucioasa a creat un ceas special pentru Sylvester Stallone

Publicat: 14.04.2018, 21:50.
Actualizat: 14.04.2018, 23:14

Un artist român care locuieşte în micul oraş din Dâmboviţa a creat un ceas special pentru actorul Sylvester Stallone.

De la Pucioasa, a devenit faimos tocmai la Hollywood! Un artist român care locuieşte în micul oraş din Dâmboviţa a creat un ceas special pentru actorul Sylvester Stallone! O bijuterie din argint şi oţel, de care starul, un colecţionar al ceasurilor cu poveste, a fost extrem de încântat. A primit darul din mâna unui alt român, un luptător alături de care joacă în următorul său film.

Într-un atelier mic din Pucioasa, cu multă migală şi imaginaţie, un designer român a creat ceasul pe care celebrul Silvester Stallone îl poartă, probabil, chiar acum.

Augustin Matei: "Cred că îl poartă, da. Am înţeles că a fost foarte mişcat şi a pus tot felul de întrebări despre mine. Cum mă cheamă, cine sunt, ce fac."

Îl cheamă Augustin Matei şi, de doi ani, creează ceasuri de lux personalizate, dar la preţuri accesibile. A dat Bucureştiul pe Pucioasa, ca să lucreze în linişte, iar accesoriile lui au ajuns la oameni de afaceri, artişti sau intelectuali din lumea largă.

Ceasul lui Stallone este din argint si oțel. Are gravat un corb și un craniu, amintind de personajul Barney Ross, jucat de actor în seria The expandables.

Un alt român, luptătorul Eduard Irimia, i-a înmânat lui Stallone ceasul creat în atelierul din Pucioasa. Cei doi interpretează rolurile principale în fimul Creed 2, pe care îl pregătesc chiar acum, în Philadelphia.

Mare iubitor de ceasuri, actorul poartă deseori branduri nu neapărat celebre, dar care cunosc succesul după ce apar în filmele cu Stallone. Lui Augustin nu i-ar displăcea ca, şi de data aceasta, să se întâmple la fel.

Augustin Matei: "Sper să mai fie şi alte vedete, nu vreau să fiu ipocrit, că este o onoare."

Deocamdată, spune că, pentru el, mândria de a fi singurul designer român a cărui creaţie este purtată la mână de Sylvester Stallone este suficientă.

Stallone a semnat în trecut contracte cu Rolex, Richard Mille sau Montegrappa.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.