Antena Meniu Search
x

Un caiacist care se antrena pe Lacul Vidradu a avut o întâlnire neaşteptată cu un pui de urs

Întâlnire neașteptată pe lacul Vidraru! În timp ce se antrena cu caiacul, un bărbat s-a trezit cu ursul în apă aproape de el. ***Din fericire, inedita întâlnire s-a terminat fără incidente, dar cu amintiri pentru o viaţă. Bărbatul a avut la dispoziţie câteva minute să filmeze şi să fotografie puiul de urs în timp ce acesta se bălăcea şi se juca la câţiva metri de el. După ce l-a observat pe bărbat, ursuleţul s-a speriat şi a fugit în pădure. Deși merge frecvent în zona Mesteceni, unde s-a întâmplat totul, tânărul spune că a fost prima dată când a văzut un urs în apă şi mai ales atât de aproape de el.

Vezi și

Întâlnire neașteptată pe lacul Vidraru! În timp ce se antrena cu caiacul, un bărbat s-a trezit cu ursul în apă aproape de el. Din fericire, inedita întâlnire s-a terminat fără incidente, dar cu amintiri pentru o viaţă.

Bărbatul a avut la dispoziţie câteva minute să filmeze şi să fotografie puiul de urs în timp ce acesta se bălăcea şi se juca la câţiva metri de el. După ce l-a observat pe bărbat, ursuleţul s-a speriat şi a fugit în pădure.

Deși merge frecvent în zona Mesteceni, unde s-a întâmplat totul, tânărul spune că a fost prima dată când a văzut un urs în apă şi mai ales atât de aproape de el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Un caiacist care se antrena pe Lacul Vidradu a avut o întâlnire neaşteptată cu un pui de urs