Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul autointitulat cel mai bătrân om din lume a murit la 127 de ani. De ce nu a reuşit să intre în Cartea Recordurilor

A murit cel mai bătrân om din lume, la venerabila vârstă de 127 de ani. Bărbatul s-a stins din viață în locuința sa din Brazilia, cu doar o săptămână înainte să împlinească 128 de ani.

de Redactia Observator

la 01.08.2023, 09:00

Vezi și

Bărbatul s-a autointitulat cel mai bătrân om din lume, însă au existat câteva controverse din acest punct de vedere. Se pare că unele documente ale sale ar conţine câteva erori, care au dus la acest titlu.

Secretul longevităţii lui Jose Paulino

Jose Paulino s-ar fi născut în anul 1895, iar acest lucru înseamnă că ar fi trăit în timpul celor două Războaie Mondiale, conform certificatului său de căsătorie.

Însă, conform Cărții Recordurilor, acest titlul este deținut de Maria Branyas Morera din Spania, care în prezent are vârsta de 115 ani. Familia lui Jose spune că acesta avea obiceiul să bea câte un păhărel în fiecare zi, şi poate că acesta ar fi şi secretul longevităţii lui. Bărbatul avea 7 copii, 25 de nepoţi şi 42 de strănepoţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Bărbatul autointitulat cel mai bătrân om din lume a murit la 127 de ani. De ce nu a reuşit să intre în Cartea Recordurilor