Antena Meniu Search
x

Un bătrân de 90 de ani, din New York, a băut un recipient cu vopsea, crezând că e iaurt şi i s-a părut mai bună

Un bătrân de 90 de ani a băut un recipient cu vopsea, după ce a crezut că înăuntru se află iaurt. Incidentul a fost povestit şi ilustrat în consecinţă pe Twitter, de nepotul bătrânului, care a precizat că bunicul său nu s-a simţit prea rău după eveniment.

A băut vopsea în loc de iaurt şi i s-a părut mai bună

Un bătrân de 90 de ani a băut un recipient cu vopsea, după ce a crezut că înăuntru se află iaurt.

Incidentul a fost povestit şi ilustrat în consecinţă pe Twitter, de nepotul bătrânului, care a precizat că bunicul său nu s-a simţit prea rău după eveniment.

A băut vopsea în loc de iaurt şi i s-a părut mai bună

Alex Stein, din New York, a postat pe Twitter o fotografie cu bunicul său şi cu un recipient cu vopsea, anunţând pe toată lumea că bunicul său a băut vopseaua în loc de iaurt.

"Deci, bunicul meu a băut azi vopsea, crezând că este iaurt", a scris pe Twitter tânărul, moment in care majoritatea comentariilor s-au îndreptat către starea de sănătate a bătrânului, fiind cunoscut faptul că vopseaua conţine multe substanţe toxice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajul bătrânului pentru internauţi

Tânărul a precizat ulterior că bunicul său a fost consultat de către un medic şi a fost informat că va scăpa cu viaţă, dar probabil va suferi ceva dureri de burtă.

Bătrânul le-a transmis fanilor nepotului său că nu-i pasă dacă lumea nu se amuză cu el şi din punctul lui de vedere, vopseaua a fost chiar mai bună ca iaurtul, dar nu ar mai face-o încă o dată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Un bătrân de 90 de ani, din New York, a băut un recipient cu vopsea, crezând că e iaurt şi i s-a părut mai bună