Antena Meniu Search
x

Video Cartea Recordurilor: Spectacol revoluţionar de artificii şi drone în Ras Al Khaimah, la intrarea în Noul An

În Ras Al Khaimah, un emirat abonat la Cartea Recordurilor, au intrat încă două titluri în palmares. A uimit planeta cu un spectacol revoluţionar de artificii şi drone, care au luminat cerul de Revelion. 

de Redactia Observator

la 01.01.2024, 20:43

Vezi și

Noaptea dintre ani a fost sărbătorită cu totul special în emiratul Ras Al Khaimah. Nu a fost un simplu foc de artificii, ci un adevărat spectacol cu tehnici revoluţionare nemaiîntâlnite. Timp de 8 minute, peste 1.000 de drone, artificii, efecte pirotehnice acvatice și avioane acrobatice au luminat cerul nopții de-a lungul unei porțiuni de aproape cinci kilometri.

Revelion de Cartea Recordurilor

Emiratul a obţinut recorduri la două capitole: "Cel mai lung lanț de artificii acvatice plutitoare" și "Cel mai lung afișaj liniar de drone".

"Am fost nevoit să mă asigur că toate dronele sunt operate în aer pentru cel puţin 30 de secunde şi, în acelaşi timp, linia dreaptă nu e mai mică de 2 kilometri, iar distanţa dintre fiecare dronă nu este mai mică de 20 de metri", spune Raafat Tawfik, oficial Cartea Recordurilor.

Pe acelaşi subiect

După zile de repetiţii, piloţii avioanelor acrobatice au lansat artificiile deasupra unui golf, spre încântarea mulţimii adunate să privească spectacol inedit. Toate coregrafiile aeriene au fost executate pe muzica special compusă pentru acest eveniment.

Peste 50.000 de oameni au privit fascinaţi cadoul de Revelion şi au filmat cele mai spectaculoase momente. "2023 a fost un an excepțional pentru Ras Al Khaimah, cu numeroase realizări care au pus emiratul pe harta globală a destinaţiilor viitorului", a declarat Raki Phillips, Autoritatea pentru Dezvoltarea Turismului.

Este deja o tradiţie în emiratul Ras Al Khaimah să fie organizate spectacole unice de Revelion. Show-urile au stabilit recorduri mondiale în ultimii cinci ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Cartea Recordurilor: Spectacol revoluţionar de artificii şi drone în Ras Al Khaimah, la intrarea în Noul An