Antena Meniu Search
x

Video Petrecere de 5 stele în Poiana Brașov. Cât a cheltuit o tânără pe ținuta din prima zi a anului: "Am şi nurcă, dar nu era cazul să vin cu ea aici"

Se spune că anul va fi aşa cum îl începi. În Poiana Braşov, petrecerea continuă în aer liber. Nimeni însă nu se supără, pentru că dansul şi distracţia încălzesc pe oricine. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 01.01.2024, 20:25

Vezi și

Andreea Petrescu, reporter Observator: Sunt câteva sute de oameni aici, adunaţi încă de la amiază. Petrecerea este sub stele, iar cei care au ales încă o noapte de distracţie par să nu fie câtuşi de puţin obosiţi după noaptea de Revelion. Sunt fresh, şi-au comandat deja cocktailuri şi de voie, de nevoie dansează absolut tot timpul pentru a nu simţi frigul. Sunt puţine grade în termometre, dar atmosfera este incendiară. Pentru unii ar putea fi ultima seară de distracţie, pentru că de mâine se vor întoarce la Bucureşti, astfel că, toţi cei cu care am vorbit mai devreme, ne-au spus că vor să stea aici până târziu în noapte. 

După distracţia de Revelion în localurile de lux din Poiana Braşov, a urmat cea de zi. Petrecerea a fost animată de dans, sesiuni de fotografii, iar chelnerii au avut grijă să nu lipsească sticlele de şampanie scumpă. După lăsarea întunericului, spectacolul s-a încins şi cu ajutorul artificiilor. Muzica a fost asigurată de DJ Valeron.

Turiștii au sărit peste sesiunea de ski și au trecut direct la petrecere

Tema a fost apres ski, genul de petrecere la care invitaţii vin direct de pe pârtie. Dar pentru că zăpada este puţină în Poiană, petrecăreţii au sărit peste sesiunea de ski. Fără grija echipamentului de ski, s-au concentrat pe ţinute mixte.

Pe acelaşi subiect

Ines Chiriac, reprezentant club: Asta facem noi în fiecare weekend, este un apres ski party şi atunci lumea vine, se distrează. Vibe-ul de munte oricum îţi aduce o stare atât de bine încât restul vin toate la pachet.

Se poartă combinaţiile de haine sport şi elegant, accesorizate retro

Ioana Grama este un influencer cu peste o jumătate de milion de urmăritori pe Instagram. Dacă în noaptea de Anul Nou a etalat ţinute festive, în prima zi din 2024 a ales stilul casual. Dar a avut grijă să nu îi lipsească haina de blană, simbolul luxului, dar varianta eco.

Ioana Grama, influencer: Lungă, scurtă, dar să nu fie naturală. Adică eu nu sunt de acord cu blănurile naturale. Fiecare poartă ce-i place şi toată lumea ar trebui să-şi găsească stilul propriu şi să nu urmărească trendurile.

Conceptul de petrecere apres ski este strâns legat de ţinută. Se poartă combinaţiile de haine sport şi elegant, accesorizate retro.

Monica Burcă, agent imobiliar: Ochelarii sunt o ediţie limitată de la Gucci, nu mai există de mult acest model, de câţiva ani, adică. Restul este blană de vulpe. Am şi nurcă, dar nu era cazul să vin cu ea aici. Şi cam atât. O ţinută sport, cu o blană bine pusă, două trei bijuterii scoase în valoare, e perfect.

Tinerele nu s-au uitat la bani și au etalat ținute de mii de lei

Preţul ţinutelor depinde de posibilităţi sau gusturi.

Ioana Grama, influencer: Nu, nu, stai! Vreo 2.000 de lei, cam aşa, ceva de genul.

Monica Burcă, agent imobiliar: 5.000.

Reporter: De euro, da?

Monica Burcă, agent imobiliar: Da.

Petrecerile din cluburile de lux de la munte se vor relua mâine seară, după ce turiştii vor prinde puteri pentru încă o noapte de distracţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Petrecere de 5 stele în Poiana Brașov. Cât a cheltuit o tânără pe ținuta din prima zi a anului: "Am şi nurcă, dar nu era cazul să vin cu ea aici"