Antena Meniu Search
x

Video Revelionul a fost sărbătorit cu speranţă şi multă strălucire în Paris, New York, Dubai sau Londra

În întreaga lume, Revelionul a fost sărbătorit cu speranţă şi multă strălucire. În Paris, New York, Dubai sau Londra, milioane de oameni au ieșit pe străzi pentru a admira focurile de artificii. În spatele luminii şi bucuriei oamenilor, au stat însă mii de forţe de ordine pentru a preveni orice incident. Românii au fost şi ei prezenţi pe fiecare meridian.

de Redactia Observator

la 01.01.2024, 20:23

Vezi și

Focuri spectaculoase de artificii şi petreceri grandioase. Aşa au întâmpinat marile oraşe ale lumii Noul An. Dubaiul nu s-a dezminţit nici în acest an. Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, a devenit un turn de lumină. Pentru focul de artificii fabulos au fost folosite 15.000 de articole pirotehnice, plasate în 365 de puncte-cheie. Pregătirile au durat 10 luni.

La New York, peste un milion de oameni s-au adunat în Times Square pentru a aştepta ca bila luminoasă să cadă la miezul nopţii. Petrecăreţii şi-au scris dorințele pentru noul an pe bucăţi de confetti. O armată de poliţişti au lucrat pentru a menține ordinea şi a preveni incidentele.

Parisul a întâmpinat, triumfal, Anul Nou

Francezii au admirat artificiile de pe Champs-Elysees şi se pregătesc, emoţionaţi, de Jocurile Olimpice. Parisul va găzdui competiţia în acest an. În întreaga ţară au fost trimişi pe străzi peste 90.000 de polițiști. Numai la Paris au fost peste 10.000 de forţe de ordine, printre care militari specializați în lupta împotriva terorismului. 

La Disneyland, vizitatorii au avut şi ei parte de o noapte cu adevărat magică. O noapte vrăjită au trăit şi cei care au petrecut Revelionul la Londra. Vremea nefavorabilă a dus, însă, la anularea spectacolelor cu focuri de artificii în mai multe oraşe din sud-vestul Angliei.

Plaja Copacabana din Rio de Janeiro a strălucit timp de 12 minute sub ploaia de lumină. Românii au prins gustul Revelioanelor pe meleaguri străine. Capitalele europene au fost şi anul acesta în topul preferințelor pentru petrecerea dintre ani, însă de pe listă nu au lipsit nici destinaţiile excentrice precum Laponia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Revelionul a fost sărbătorit cu speranţă şi multă strălucire în Paris, New York, Dubai sau Londra