Ce riști când mănânci CARTOFI PRĂJIȚI cu BRÂNZĂ
Combinaţia de cartofi prăjiţi cu brânză rasă este una dintre mâncărurile preferate ale românilor
Combinaţia de cartofi prăjiţi cu brânză rasă este una dintre mâncărurile preferate ale românilor
Orice aliment prăjit ştim deja că nu este bun pentru organism.
Consumaţi cel puţin o dată pe săptămână, cartofii prăjiţi duc la creşterea colesterolului şi implicit la blocarea arterelor, pot provoca diabet şi boli ale inimii.
Articolul continuă după reclamă
Asocierea grăsimilor din ulei cu grăsimile din brânză fac din această combinaţie gustoasă un pericol şi mai mare pentru organism.
CITEȘTE ȘI Sunt preferații tăi? Cum să faci CARTOFI PRĂJIȚI fără să îi prăjești deloc
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰