Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce riști când mănânci CARTOFI PRĂJIȚI cu BRÂNZĂ

Combinaţia de cartofi prăjiţi cu brânză rasă este una dintre mâncărurile preferate ale românilor

de Redactia Observator

la 18.06.2015 , 15:08

Combinaţia de cartofi prăjiţi cu brânză rasă este una dintre mâncărurile preferate ale românilor

Orice aliment prăjit ştim deja că nu este bun pentru organism.

Consumaţi cel puţin o dată pe săptămână, cartofii prăjiţi duc la creşterea colesterolului şi implicit la blocarea arterelor, pot provoca diabet şi boli ale inimii.

Articolul continuă după reclamă

Asocierea grăsimilor din ulei cu grăsimile din brânză fac din această combinaţie gustoasă un pericol şi mai mare pentru organism.

CITEȘTE ȘI Sunt preferații tăi? Cum să faci CARTOFI PRĂJIȚI fără să îi prăjești deloc

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Ce riști când mănânci CARTOFI PRĂJIȚI cu BRÂNZĂ