Antena Meniu Search
x

Un cățel se preface că are un picior rupt, pentru a primi mâncare

Un cățet din Bangkok, Thailanda, a ajuns o mică vedetă pe internet, după ce a învățat să se prefacă rănit, pentru a obține atenție și, preferabil, mâncare.

de Redactia Observator

la 28.08.2019, 17:43

Un cățel se preface că are un picior rupt, pentru a primi mâncare
Patrupedul a devenit un actor desăvârșit - captură video Youtube

Un cățet din Bangkok, Thailanda, a ajuns o mică vedetă pe internet, după ce a învățat să se prefacă rănit, pentru a obține atenție și, preferabil, ceva de mâncare.

Supranumit Gae, patrupedul a înțeles rapid cum să atragă mila trecătorilor, iar un picior rupt este garanția ideală pentru o mică porție de mâncare. Așa că de fiecare dată când simte că e momentul potrivit, cățelul începe să șchiopăteze dramatic, în speranța că oamenii se vor înduioșa.

Iar mulți chiar o fac, numai că scamatoria a fost dată în vileag de un martor, care a filmat întreaga operațiune pusă în scenă de Gae. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Tot timpul face acest truc pentru a înșela oamenii. Îl hrănesc cu orez dar tot o face. E foarte deștept. Cred că vrea ca oamenii să îl hrănească. În ziua aceea ne-am oprit să îl observăm, un motociclist s-a oprit crezând că e rănit. Dar apoi a sărit și a plecat. E amuzant, noi îi zicem Gae", a spus un localnic, potrivit Daily Mail.

Acesta a ținut să precizeze că patrupedul e sănătos-tun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Un cățel se preface că are un picior rupt, pentru a primi mâncare