Antena Meniu Search
x

Video Ce au păţit mai mulţi nuntaşi din SUA, după ce mireasa le-a pus droguri în mâncare. O femeie a crezut că i-a murit toată familia

O mireasă din Florida şi furnizorul care a asigurat meniul pentru nuntă au fost arestați și acuzați că au pus marijuana în mâncare. Mai mulţi invitați s-au îmbolnăvit.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 23.04.2022, 12:26

Vezi și

Nuntă cu surprize în Florida. Mireasa şi furnizorul care s-a asigurat ca mâncarea să fie ca la carte au fost arestaţi, după ce ar fi pus intenţionat canabis în mâncare. În timpul evenimentului, mai multe persoane au sunat la serviciiile de urgenţă pentru că au început să se simtă rău. O femeie chiar a ajuns la spital cu crize de paranoia, fiind convinsă că întreaga sa familie a murit. 

Marijuana în meniul de nuntă

Anchetatorii au descoperit că urmele de marijuana provin din porţiile de lasagna. Atât mireasa, cât şi femeia care s-a ocupat de livrarea mâncării au fost arestate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Ce au păţit mai mulţi nuntaşi din SUA, după ce mireasa le-a pus droguri în mâncare. O femeie a crezut că i-a murit toată familia