Antena Meniu Search
x

Te-ai visat MIREASĂ? Nu e de bine! Iată ce înseamnă

De-a lungul vieţii mai toate femeile se visează îmbrăcate în rochia albă. Specialiştii în oniromanţie (interpretarea viselor) spun, însă, că astfel de evenimente petrecute în imaginaţia noastră în timpul somnului nu sunt neapărat de bun augur

De-a lungul vieţii mai toate femeile se visează îmbrăcate în rochia albă. Specialiştii în oniromanţie (interpretarea viselor) spun, însă, că astfel de evenimente petrecute în imaginaţia noastră în timpul somnului nu sunt neapărat de bun augur

1. Visul are explicaţii foarte negative atunci te visezi scoţând mireasa din casă, însemnând moarte.

2. Sentimentele din timpul visului, sensuri multiple:

De exemplu, dacă te visezi o mireasă fericită şi împlinită, aceasta înseamnă că şi în viaţa reală trăieşti aceleaşi sentimente atunci când vine vorba despre relaţia ta. Ba chiar mai mult, poate simboliza dorinţa ta ascunsă în inconştient de a trece la următoarea etapă şi anume la căsătorie.

Atunci când din contră, te visezi mireasă şi eşti nemulţumită în vis de cum arăţi în această postură, înseamnă că este vorba despre o serie de sentimente refulate din viaţa reală.

3. Tradiţii din diferite popoare:

În tradiţia populară românească, mireasă în vis este un semnal de alarmă, este un vis prevestitor de rău. Acesta poate fi semn de moarte în ciuda faptului că nuanţa albă a rochiei de mireasă semnifica puritate şi incocenta candidă.

Europenii care au îmbrăţişat religia creştină spun că atunci când îţi atrag atenţia bijuteriile pe care le porţi în vis atunci când eşti mireasă, înseamnă că vei avea parte de o bucurie legată de un eveniment ce va avea loc în familia ta.

În tradiţia arabă, se spune că dacă te visezi dansând ca mireasa, înseamnă că fie te vei mărita în curând, fie altcineva apropiat ţie va face acest pas în viitorul apropiat.

Nu în ultimul rând, hinduşii cred că dacă te vezi în vis condusă spre altar, este posibil ca cea mai mare dorinţă a ta să devină realitate.

Semnificaţiile visului în care apari ca mireasa sunt multiple. Inconştientul joacă un rol important în tot acest proces, aşa că este bine să te autoanalizezi, mai ales dacă visele de acest tip sunt recurente.

4. Când te visezi mireasă şi eşti căsătorită poate semnifica probleme în cuplu, certuri, chiar probleme cu sănătatea.

Află și: 

1. Ce înseamnă atunci când visezi o persoană care A MURIT! Sigur ţi s-a întâmplat şi ţie cel puţin o dată!

2. 10 cele mai comune vise au fost explorate. Învață despre semnificațiile acestora

3. Ai visat că PLÂNGI? Iată ce înseamnă asta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Te-ai visat MIREASĂ? Nu e de bine! Iată ce înseamnă