Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce-i în gușă, și-n căpușă! ZODII care fac numai ce le TAIE CAPUL

Printre cele 12 semne ale zodiacului există nativi care dau dovadă de încăpățănare incredibilă, zodii care fac numai ce vor ele

de Redactia Observator

la 15.06.2015 , 11:50

Printre cele 12 semne ale zodiacului există nativi care dau dovadă de încăpățănare incredibilă, zodii care fac numai ce vor ele

Taur

Nativilor din Taur nu le plac surprizele, au nevoie de stabilitate și de echilibru. Nu-și asumă riscuri prea mari și nu le place să se arunce cu capul înainte. Mândria de care dau dovadă îi face să nu accepte ajutorul celor din jur nici măcar atunci când au mare nevoie. Sunt convinși mereu că știu ce este mai bine, indiferent de ce ar crede altcineva.

Articolul continuă după reclamă

Scorpion

Scorpionul face totul la intensitate maximă. Persoane complexe și misterioase, Scorpionii nu dau înapoi pentru nimic în lume, își pierd repede răbdarea și devin răzbunători când au impresia că cineva la pune bețe-n roate. Rareori pot fi convinși să-și schimbe părerea, eventual atunci când consideră că o altă strategie le poate servi mai bine atingerii scopurilor.

CITEȘTE ȘI Fugi de ele mâncând pământul! Acestea sunt cele mai PREFĂCUTE ZODII

Berbec

Încăpățănarea este a doua natură pentru ei, inflexibilitate care îi obosește pe cei din jur și îi poate îndepărta. Nu prea țin cont de argumentele pro și contra atunci când trebuie să ia o decizie, convinși că datele pe care le au sunt infailibile. În viața personală, posesivitatea și dorința permanentă de a domina pun presiune pe partenerii de cuplu, tensiune care se poate dovedi nefastă pentru o relație de durată.

Leu

Leii nu țin cont de faptul că aroganța de care dau dovadă poate răni sentimentele celor din jur. Nu țin cont de reguli și nu urmează instrucțiunile atunci când acestea nu se pliază pe nevoile lor. Puterea de convingere pe care o au asupra celorlalți poate fi benefică, însă reprezintă și o puternică „armă“ de manipulare. Fiind extrem de mândri nu reușesc întotdeauna să vadă unde greșesc și de aceea vor avea de suferit.

CITEȘTE ȘI Sunt cu gândul în două părți! ZODII care CALCĂ STRÂMB fără NICIO REMUȘCARE

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Inedit » Ce-i în gușă, și-n căpușă! ZODII care fac numai ce le TAIE CAPUL