Antena Meniu Search
x

S-a vândut "Messi" al porumbeilor, cu peste 1,25 milioane de euro

Reprezentanţii companiei PIPA Pigeon Paradise au anunţat că au obţinut vânzarea la licitaţie a lui Armando, cel mai rapid porumbel din istorie, pasăre considerată un adevărat "Messi" al porumbeilor.

de Redactia Observator

la 29.03.2019, 19:13

Armando s-a transferat din Belgia în China
Armando a costat mai mult decât mulţi fotbalişti români - PIPA

Reprezentanţii companiei PIPA Pigeon Paradise au anunţat că au obţinut vânzarea la licitaţie a lui Armando, cel mai rapid porumbel din istorie, pasăre considerată un adevărat "Messi" al porumbeilor.

Suma obţinută la licitaţie a depăşit orice imaginaţie, Armando urmând să ajungă în China pentru 1.252.000 de euro, după ce doi participanţi la licitaţie, ambii din China, s-au întrecut în oferte pe ultimii metri.

Chiar şi cei de la PIPA se gândeau că vor obţine maxim 600.000 de euro pe Armando, cel mai rapid porumbel din istorie, însă finalul licitaţiei a fost unul nebun, bătându-se toate recordurile.

Nikolaas Gyselbrecht, fondatorul şi şeful executiv al PIPA, a precizat, pentru Daily Record, că "Armando este un fel de Messi al porumbeilor. Messi, Cristiano Ronaldo, pe acolo suntem. Are atât de multe recorduri încât nici nu-l putem compara cu Lewis Hamilton. Doar poate Michael Schumacher să fie la nivelul lui".

Urmaşii lui Armando, "Messi" al porumbeilor, s-au vândut cu zeci de mii de euro

Suma plătită pentru Armando a pulverizat vechile recorduri. Până acum, cel mai mare preţ obţinut pentru un porumbel licitat online a fost de 376.000 de euro, iar cel mai mare preţ obţinut pentru un porumbel a fost de 500.000 de euro.

Şi, culmea, vorbim despre un porumbel care a ajuns deja la cinci ani şi s-a retras de mult din cursele de porumbei.

Pe de altă parte, nu trebuie să surprindă suma colosală cu care s-a vândut Armando în condiţiile în care până şi urmaşii lui s-au vândut cu zeci de mii de euro încă dinainte de a-şi demonstra potenţialul în curse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » S-a vândut "Messi" al porumbeilor, cu peste 1,25 milioane de euro