Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cele mai importante lucruri din bagajul de vacanță al celor mici

Cele mai frumoase vacanțe sunt acelea în care totul iese perfect, pentru ca distracția întregii familii să fie una cu adevărat memorabilă.

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 11:47

Cele mai importante lucruri din bagajul de vacanță al celor mici - pixabay.com

Cele mai frumoase vacanțe sunt acelea în care totul iese perfect, pentru ca distracția întregii familii să fie una cu adevărat memorabilă. Mai mult decat atât, un sejur de vis se planifică din timp și în cele mai mici detalii, pentru ca absolut niciun inconvenient să nu vă strice zilele frumoase de concediu. De la mic la mare, toți membrii familiei tale trebuie sa bucure de confort și multă voie bună, la plajă sau la munte, în țară sau peste hotare.

Cum lunile calde de vacanță nu sunt chiar atât de departe, poți începe de pe acum să creionezi planul pentru următoarea voastră vacanță. Cei mici sunt nerăbdatori de bălăceală în apele calde ale mării, iar cum fericirea lor înseamnă și fericirea ta, iată ce nu trebuie să lipsească din bagajul micuților, pentru următoarea lor excursie:

Lopățele, găletușe și multe alte jocuri

Articolul continuă după reclamă

Energia celor mici este uimitoare, chiar și în zilele de vacanță. Dacă vrei să se bucure de apa caldă, nisipul fin și orele petrecute în vacanță alături de alți copii, jucăriile nu trebuie să lipsească de pe lista de bagaje. De la setul pentru plajă, cu lopățele și găletușe, la jocurile pentru orele petrecute în hotel, precum Lego Ninjago sau Lego Duplo, cei mici au nevoie în vacanță de cei mai buni prieteni ai lor: jucăriile. Această alegere inspirată vă oferă și vouă mai multa liniște pentru a vă bucura în tihna de orele de plajă la piscina hotelului, sau de siesta de după masa copioasă, oferită de cele mai bune bucate servite la restaurant.

Hăinuțe și protecție solară

Dacă optați în acest an pentru o vacanta in Hurghada, Egipt, este important să te asiguri că cei mici au hăinuțele potrivite pentru o astfel de climă. Tricouri albe, rochițe din materiale ce permit o aerisire foarte bună, costumașe de baie și pălăriuțe, toate acestea trebuie puse cu grijă în bagajul de călătorie al piticilor. La fel de importante sunt și produsele pentru protecție solară, cu un factor UV cât mai ridicat, pentru a evita astfel eventualele neplăceri cauzate de arsuri sau insolații. Peisajul superb din Egipt și apa caldă a Mării Roșii vă pot fura ochii, uitând astfel de pericolele expunerii îndelungate la soare. De aceea, este bine să aveți mereu la voi toate produsele necesare ( haine și creme ) pentru cele mai frumoase zile de vacanță.

Fără plictiseală pe drum sau în aeroport

Dacă cei mari se descurcă mai bine cu orele lungi de zbor sau cu așteptările din aeroport, micuții cedează întotdeauna primii. De aceea, este bine să vii cu o soluție eficientă, atât pentru ei, cât și pentru tine, pentru a-i ține întotdeauna ocupați. În tot acest timp, copiii pot colora, desena sau pur și simplu se pot juca pe tabletă, așa că nu uita să ai în bagajul de călătorie coli de hârtie, pixuri bune, adaptor pentru tabletă și multă răbdare până la destinație. Știm cât de mult contează pentru tine fericirea și distracția celor mici, de aceea, toate aceste măsuri “de precauție” sunt extrem de importante pentru călătoriile lungi. Cu cât au copiii mai multe de făcut pe drum, cu atât călătoria pare mai scurtă.

Pregătește-te pentru o vacanță de neuitat și fă-ți din timp lista cu bagaje, de la mic la mare. Hăinuțe potrivite, cremă pentru protecție solară, pixuri, foi și multe alte lucruri importante nu trebuie să lipsească din sejurul vostru. Ține cont de aceste lucruri și bucurați-vă cu toții de un sejur de vis, alături de cele mai dragi persoane.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Cele mai importante lucruri din bagajul de vacanță al celor mici