Antena Meniu Search
x

Video Cerere în căsătorie cu sirenele pornite. Un tânăr din Deva i-a oferit inelul iubitei direct dintr-o ambulanţă

Cetatea din Deva a găzduit cel mai frumos moment din viaţa unor îndrăgostiţi. O tânără a avut parte de-o surpriză inedită, exact ca-n filme. Iubitul fetei a avut grijă ca întreg momentul să fie asemenea unui film de dragoste. Ea a fost ceruta in casatorie într-un mod cu totul si cu totul special.

de Redactia Observator

la 11.01.2022, 08:40

Vezi și

Un tânăr din Deva i-a pregătit o surpriză de proporţii iubitei sale, de ziua ei. Tânărul a coborât dintr-o ambulanță ale cărei sirene erau pornite, pentru că avea "o urgenţă"

Emoţionată, tânăra a spus DA fără să stea prea mult pe gânduri. 

Mădălina Dulgheriu: Dar nu mă aşteptam nici măcar o secundă. Nu-mi vine să cred.  Mai ales că avem şi o fetiţă, care urmează să vină pe lume. E tot ce mi-am dorit. Nu-i mai pot cere nimic lui Dumnezeu. 

Paramedic: Viitorul mire ne-a solicitat să-l ajutăm, ca să-i împlinească un vis viitoarei soţii.  Este frumos să fii cerută în căsătorie sub asemenea formă. 

Pe acelaşi subiect

Cerere în căsătorie inedită

La fel de emoţionat a fost şi viitorul ginere, care s-a bucurat enorm că a reuşit să-şi facă iubita fericită. 

Alexandru Savu: Sunt foarte mândru că am reuşit să-i duc visul la bun sfârşit. Ştiam că îşi doreşte foarte mult. Tot timpul şi-a dorit. Îmi spunea, uite, ce frumos. 

Emoţii au avut şi prietenele tinerei, "complice" la întreaga surpriză. 

Prietene: M-am bucurat foarte mult. Am avut emoţii mai mari decât ea. 

M-am bucurat tare mult şi mă bucur tare mult să văd astfel de surprize. Mi se par geniale. Chiar că bărbaţii din ziua de azi încă mai au iniţiativa să facă astfel de surprize. E foarte frumos. 

Momentul emoţionant s-a încheiat cu ropote de aplauze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Cerere în căsătorie cu sirenele pornite. Un tânăr din Deva i-a oferit inelul iubitei direct dintr-o ambulanţă