'Clipe de fericire', ziarul în care cititorii îşi găsesc propriile poveşti

De Redactia Observator.
Publicat: 23.01.2019, 09:18.
Actualizat: 23.01.2019, 09:23

'Clipe de fericire' este un ziar în care cititorii găsesc între pagini propriile poveşti. Este, cu siguranţă, o idee de cadou care iese din... tipare.

'Clipe de fericire' este un ziar în care cititorii găsesc între pagini propriile poveşti. Este, cu siguranţă, o idee de cadou care iese din... tipare.

Cu muncă şi inspiraţie, o jurnalistă din Constanţa şi-a pus toată pasiunea într-un concept unic.

Transformă poveştile de viaţă în subiecte de prima pagină, în ziar. Iar cei care-l cumpără găsesc propriile momente de fericire.

Citește și:

Ziarul care păstrează istoria unei familii. Va fi răsfoit de nepoţi şi stră-strănepoţi. Jurnalista Alina Enache a creat ziarul care păstrează cele mai frumoase amintiri.

Pagini cu momente emoţionante, cum ar fi... cererea în căsătorie.

"Ştiu, fericirea nu e un subiect de presă tocmai căutat, însă cred că atunci când o prezentăm aşa, într-o formă cât mai apropiată de sufletul oamenilor, le putem transmite şi lor o energie şi o stare de bine", a declarat Alina Enache.

'Clipe de fericire' este un ziar în care cititorii îşi găsesc propriile poveşti

Clipe de fericire, păstrate o viaţă întreagă

Clienţii nu sunt vedete, ci tineri care îşi doresc un cadou special.

Fiecare ziar conţine reportaje, folografii în exclusivitate însoţite de o poveste ca un scenariu de film. E însă nevoie de creaţie şi inspiraţie.

"Îmi ia cam câteva zile pentru că nu pot să o scriu într-o singură zi. Inspiraţia mai îmi apare şi de pe o zi pe alta, îmi vin noi şi noi idei pentru că fiecare ziar este unic şi poartă amprenta protagoniştilor de la design şi până la stilul de a scrie", a precizat jurnalista Alina Enache.

Ziarul are minimum patru pagini şi ia lumina tiparului într-un tiraj redus.

Fiecare exemplar ajunge în mâinile celor dragi cuplului care alege să aibă o astfel de amintire în cea mai importantă zi din viaţa lor.

10 exemplare costă 600 de lei, dar sunt păstrate o viață.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.