Antena Meniu Search
x

Cum arată cea mai scumpă vilă din lume. Este estimată la aproape 500 de milioane de euro și este deținută de o prințesă

Estimată la 471 de milioane de euro și aflată în inima Romei, Villa Aurora este cea mai scumpă casă din lume, scoasă la vânzare pe piața imobiliară.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 22:49

Brokerul flamand de lux Ignace Meuwissen caută un cumpărător și a oferit imagini din interiorul superbei vile.

Cea mai scumpă vilă din lume

Vila romană datează din 1570. Este situată într-un cartier de lux din centrul Romei. Terenul proprietății este de 6.000 metri pătrați. Casa are 2.200 metri pătrați, are șase etaje, 11 dormitoare și 10 băi. În plus, la mare cinste se află operele maeștrilor clasici italieni, precum Caravaggio, care face din această casă una specială, scrie 7sur7.be.

Proprietara, Prințesa Rita Boncompagni Ludovisi, în vârstă de 72 de ani, trebuie să vândă vila prin hotărâre judecătorească, după o luptă acerbă de moștenire. Ea i-a cerut agentului imobiliar Ignace Meuwissen să-i găsească un cumpărător. O misiune dificilă având în vedere prețul exorbitant cerut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Cum arată cea mai scumpă vilă din lume. Este estimată la aproape 500 de milioane de euro și este deținută de o prințesă