Antena Meniu Search
x

Cum câştigi la Loto. Strategia numerelor cele mai des extrase

Cum câştigi la Loto este o întrebare care îi macină pe milioane de români. Deşi norocul are partea majoritară de influenţă în extragerea numerelor la Loto, jucătorii înrăiţi aplică tot felul de strategii matematice şi sunt convinşi că este doar o problemă de timp până vor câştiga.

Cum câştigi la Loto este o întrebare care îi macină pe milioane de români. Deşi norocul are partea majoritară de influenţă în extragerea numerelor la Loto, jucătorii înrăiţi aplică tot felul de strategii matematice şi sunt convinşi că este doar o problemă de timp până vor câştiga.

Astfel, cea mai întâlnită strategie aplicată de cei care nu vor să se bazeze în totalitate pe noroc, este un calcul matematic al probabilităţilor numerelor extrase la Loto.

Cum câştigi la Loto. Numerele extrase la 6/49

Loteria Română publică, după fiecare extragere Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, numerele extrase. Pentru jocul de 6/49, Loteria Română publică şi un tabel, care arată frecvenţa numerelor câştigătoare la Loto, de-a lungul timpului, în toate extragerile.

Pe acelaşi subiect

Cum câştigi la Loto. Cum se joaca 6/49

Varianta simplă - formația etalon a jocului LOTO 6/49 - este formată din 6 numere diferite din cele 49 care se pot juca. Din punct de vedere pozițional, o variantă simplă corespunde unei zone dintre cele trei ale biletului, respectiv A, B, C. 

Pentru a juca variante simple pe biletul LOTO 6/49 este suficientă marcarea numerelor alese (câte 6 pentru fiecare variantă) în cele trei zone ale câmpului 1, câmpul 2 rămânând nemarcat. 

Pe un bilet LOTO 6/49 se pot juca una, două sau trei variante simple, combinate sau schemele reduse de mai sus, în oricare din cele trei zone A, B, C.  

Cum câştig la Loto

Cum câştigi la Loto. 36, 17, 5, 4, 2 , 9 extrase cel mai des

Astfel, tabelului întocmit de Loteria Română, numerele câştigătoare la Loto 36, 17, 5, 4, 2 , 9 au fost extrase cel mai des de-a lungul timpului, existând probabilitatea matematică şi având cele mai mari şanse să fie extrase, la fiecare tragere. Având în vedere că extragerea numerelor din urnă ar fi total aleatoare, frecvenţa cu care aceste numere ies câştigătoare este destul de importantă în ochii unui jucător înrăit.

Cele mai des extrase numere la Loto 6/49

Cum câştigi la Loto. Câştiguri confirmate

Această strategie pare să dea roade, într-o anumită măsură, existând persoane care susţin că au reuşit să scoată 3 sau chiar 4 numere folosing această strategie la Loto. Totuşi, nu se poate spune că această variantă este una sigură, din simplul motiv că probabilităţile de extragere ale numerelor sunt total necontrolabile şi imprevizibile, norocul fiind o componentă decisivă într-un câştig însemnat la Loto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Inedit » Cum câştigi la Loto. Strategia numerelor cele mai des extrase