Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum să convingi copiii pretențioși șă mănânce. O mămică a descoperit soluţia

O mămică de 35 de ani a făcut din pasiunea şi dragostea pentru mâncarea naturală ceva inedit, mai ales pentru copiii săi. În urmă cu doi ani, în concediul de maternitate, a găsit o soluţie interesantă prin care i-a convins pe cei doi micuţi să mănânce şi paste, şi legume.

de Redactia Observator

la 03.09.2018 , 12:09

O mămică de 35 de ani a făcut din pasiunea şi dragostea pentru mâncarea naturală ceva inedit, mai ales pentru copiii săi. În urmă cu doi ani, în concediul de maternitate, a găsit o soluţie interesantă prin care i-a convins pe cei doi micuţi să mănânce şi paste, şi legume. A creat o combinaţie de gusturi colorate, care acum i-a cucerit atât pe copii, cât şi pe părinţi.

Laura Grădinaru, economist de profesie, a avut această idee în urmă cu doi ani, în concediul de maternitate. Din joacă, a adăugat în aluatul de paste un strop de culoare din fiecare legumă pe care o culege din propria grădină. Morcov, spanac, ardei gras sau sfeclă roşie. Alimente pe care mulţi copii le refuză devin astfel irezistibile.

Pentru că ideea ei s-a bucurat de succes, Laura a început să organizeze ateliere unde copiii modelează aluatul, îl întind și apoi îl transformă în tăieţei sau fundiţe colorate. Laura visează acum să livreze în toată ţara pastele colorate. O zi de distracţie la atelierul de gătit costă 40 de lei pentru fiecare copil.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Inedit » Cum să convingi copiii pretențioși șă mănânce. O mămică a descoperit soluţia