Antena Meniu Search
x

De ele trebuie să te fereşti! TOPUL ZODIILOR care îşi trădează IMEDIAT PRIETENII

În viaţă trebuie să te fereşti de anumite persoane. Iată care sunt zodiile de care trebuie să te fereşti cât poţi de mult

În viaţă trebuie să te fereşti de anumite persoane. Iată care sunt zodiile de care trebuie să te fereşti cât poţi de mult

LOCUL 4: FECIOARĂ

Fecioara te poate părăsi foarte uşor atunci când are alte planuri de viaţă. Dacă nu eşti în stare să ţii pasul cu ea, nu te va aştepta la infinit. Acest nativ are o personalitate cameleonică şi poate oricând să ‘tradeze’ însă fără a face rău. Este pur şi simplu decizia de a abandona o situaţie care nu îi mai face bine. Fecioara „Tace şi face”.

LOCUL 3: SCORPION

Acest nativ este extrem de materialist şi urmăreşte mereu banul, oriunde s-ar învârti. Să nu te miri niciodată dacă într-o bună zi va dezvălui secretele tale cuiva contra unei sume sau vreunui favor. Scorpionul ştie mereu care va fi pasul următor aşa că nu trebuie să ai încredere în argumentele sale când îşi justifica trădarea.

LOCUL 2: TAUR

Taurul trădează din principiu. Mai exact, acest semn zodiacal face tot posibilul să îşi asigure confortul în orice context. Nu poate fi loial prietenilor săi din cauza egocentrismului şi a ideilor fantasmagorice din lumea să imaginară. Dacă nu eşti suficient de lunatic încât să pătrunzi în lumea să şi vrei să trăieşti cu picioarele pe pământ, te va face pe la spate când nu te aştepţi!

LOCUL 1: CAPRICORN

Campionul trădărilor, mai ales amoroase, este Capricornul. Acesta înşală încrederea partenerului cu zâmbetul pe buze. Nu i se mişca nici un muşchi al fetei când trădează şi o face pentru că are numai interese materiale pe lumea asta. Acest nativ poate fi un bun prieten numai atunci când vei fi de acord că relaţia voastră să însemne şi o fabrică de bani.

CITEŞTE ŞI Horoscop TOAMNĂ 2015. Previziuni MAYAŞE pentru toate zodiile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Inedit » De ele trebuie să te fereşti! TOPUL ZODIILOR care îşi trădează IMEDIAT PRIETENII