Antena Meniu Search
x

Descoperirea unei femei după ce a păstrat în dulap un cheeseburger, timp de 5 ani. Americanca spune că a renunţat să mai mănânce fast-food

O femeie din Washington spune că a renunţat definitiv la fast-food după ce a descoperit că un cheeseburger pe care l-a păstrat timp de cinci ani arăta la fel de proaspăt ca în ziua în care l-a cumpărat.

de Redactia Observator

la 15.02.2022, 18:45

Femeia spune că a renunţat la fast-food
Femeia spune că a renunţat la fast-food - Profimedia

Megan Condry, din Washington DC, povesteşte că a achiziţionat doi cheeseburgeri şi câţiva cartofi prăjiţi în timpe ce se afla în maşină, în urmă cu cinci ani. După ce a terminat de mâncat unul dintre cheesburgeri, l-a pus pe celălalt în spatele maşinii şi plănuia să îl mănânce ulterior. Pentru că a uitat de el, sandwich-ul a rămas acolo timp de cinci zile, iar ea a observat că nu e nicio diferenţă comparativ cu momentul în care l-a cumpărat, astfel că a decis să facă un experiment, scrie Daily Mail.

Femeia a vrut să vadă cât timp cheesburgerul va rămâne nemodificat aşa că l-a pus într-un dulap, acolo unde l-a păstrat până săptămâna trecută. În timp ce sorta decoraiunile de Crăciun, femei în vârstă de 41 de ani a găsit pachetul şi în ciuda faptului că era mult mai greu, cheesburgerul arată în continuare ca în ziua în care l-a cumpărat

Experiment cu rezultat neaşteptat

Atât chifla, cât şi chifteaua de vită, dar şi felia de caşcaval sunt intacte, fără semne de mucegai. McDonald's a spus că folosesc doar carne de vită inspectată 100% USDA și că „nu există conservanți sau umpluturi” în chiftelele lor de vită.

Pe acelaşi subiect

"A fost neatins până acum aproape trei săptămâni. Eram la dulap și-mi sortam lucrurile de Crăciun și am găsit punga acolo. Uitasem de ea. A fost greu, la fel de greu ca un puc de hochei. Probabil că aș putea sparge o fereastră cu el. Totul este complet uscat și ar putea începe să se fărâme.

Nu avea niciun miros și arată la fel ca în ziua în care l-am cumpărat.Am încercat să-l desfac, dar dacă încerc să fac asta, cred că s-ar rupe. Vreau să știu cum arată pe dinăuntru, dar nu pot să-l văd. Nu s-a micșorat în dimensiune sau s-a evaporat. Presupun că nu există bacterii. Cred că are atât de mulți conservanți, altfel nu îmi explic cum ar fi putut dura atât de mult”, povesteşte femeia

Femeia spune că a fost inspirată să realizeze acest experiment, după ce a văzut un burger vechi expus în cabinetul medicului ei. După ce a găsit burgerul în spatele maşinii, femeia a a scris data acestuia pe geantă. După ce a văzut rezultatele experimentului ei, Megan a promis că nu va mai mânca niciodată McDonald's și chiar a renunțat la fast-food-ul în încercarea de a pierde în greutate.

Un purtător de cuvânt al McDonald's SUA a declarat: „Hamburgerii noștri sunt fabricați numai cu carne de vită inspectată 100% USDA. Nu există conservanți sau umpluturi în chiftele noastre și singurul lucru adăugat vreodată este un strop de sare și piper pe grătar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Descoperirea unei femei după ce a păstrat în dulap un cheeseburger, timp de 5 ani. Americanca spune că a renunţat să mai mănânce fast-food