Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Doi fraţi, un singur vis, o afacere de renume mondial. Cei doi au creat cel mai bun burger din lume şi îl vând cu doar 10 euro

Cel mai bun burger din lume se face în Spania. Un lanţ de restaurante a reuşit să câştige medalia de aur în clasamentul celor mai buni burgeri din lume. Meritul este atât al bucătarilor, cât şi al ingredientelor. Piesa de rezistenţă este carnea de vită maturată timp de 4 luni.

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 20:55

Chifle făcute în casă, ceapă caramelizată cu vin de porto, sos de carne, cremă de brânză şi, piesa de rezistenţă, o bucată de carne maturată de vită din Galicia, condimentată cu sare şi piper. Este doar una din zecile de reţete realizate cu pasiune de spaniolii de la Hundred Burgers care le-a adus medalia de aur în topul realizat de Ghidul Michelin pentru Burgeri.

În spatele afacerii de renume mondial stau 2 fraţi din Valencia şi un vis - au vrut să creeze un burger care să devină un etalon la nivel mondial. După ce au deschis 4 restaurante în oraşul natal, au decis să-şi încerce norocul şi în capitală.  

"Cum ar fi să demonstrăm că putem avea succes într-un alt oraş decât al nostru, plecând de la zero, să încercăm să câştigăm într-un loc unde toată lumea zice că este cea mai dificilă piaţă", spune unul dintre patroni.

Vezi și

Şi au avut succes. Au deschis filiale în mai multe ţări europene şi după ce au câştigat concursuri după concursuri, au traversat oceanul şi au pus bazele a încă 37 de restaurante. Pe lângă burgeri, au în meniu deserturi, salate şi diverse garnituri. Preţul unui burger premiat la nivel mondial variază între 10 şi 14 euro, la fel ca în la restaurantele din centrul Bucureştiului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Inedit » Doi fraţi, un singur vis, o afacere de renume mondial. Cei doi au creat cel mai bun burger din lume şi îl vând cu doar 10 euro