Meniu
Search
x

Exclusiv Dragostea învinge pandemia: Despărțiți de COVID, românca Larisa şi americanul Benjah și-au unit în sfârșit destinele

Poveste de dragoste cu happy end pentru românca Larisa şi americanul Benjah, doi tineri a căror dragoste a străbătut un Ocean întreg şi a învins birocraţia. În martie vă spuneam ce ghinion au avut cei doi, vameşii nu i-au dat voie atunci tânărului să intre în ţară. Dar totul e bine când se sfârşeşte cu bine. Astăzi au spus DA în faţa ofiţerului stării civile din Dej. Povestea lor, în exclusivitate la Observator.

De Alex Prunean la 18.06.2021, 21:58
Vezi și

Vrei să te căsătoreşti cu mine în aeroport?

Absolut.

Larisa şi Benjah şi-au unit destinele la trei luni de la cererea în căsătorie de pe aeroportul din Cluj Napoca. Tinerii au trecut printr-o întreagă aventură ca să fie împreună. Dar astăzi totul a mers uşor. Însuşi primarul oraşului le-a oficiat căsătoria.

Costan Morar, primarul municipiului Dej: Cetăţene Benjah Ray Miller, de bunăvoie şi nesilit de nimeni, iei în căsătorie pe cetăţeana Ciubăncan Larisa Cătălina?

Benjah Ray Miller: Da.

Costan Morar, primarul municipiului Dej: Cetăţeană Ciubăncan Larisa Cătălina, de bunăvoie şi nesilită de nimeni, iei în căsătorie pe cetăţeanul Benjah Ray Miller?

Ciubăncan Larisa Cătălina: Da. 

După un an de relaţie online, în plină stare de alertă, cei doi au trăit şocul vieţii când lui Benjah nu i s-a permis accesul în ţară. Cetăţenii americani au avut până acum restricţii să intre în europa din cauza pandemiei. 

Benjah Ray Miller, 17 martie 2021: Ei spun că sunt un străin ilegal şi periculos. Am testul PCR negativ făcut de mai puţin de 72 de ore şi încă e valabil. Am scrisoarea care dovedeşte că această călătorie este necesară să te ajut pe tine şi scrisoarea de intenţie. 

În cele din urmă tânărul a reuşit să ajungă în România prin Ungaria. Dar emoţiile au continuat. Şi căsătoria a fost pe ultima sută de metri: viza turistică i-ar fi expirat mâine. Însă de acum nimic nu mai poate sta în calea fericirii lor. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Dragostea învinge pandemia: Despărțiți de COVID, românca Larisa şi americanul Benjah și-au unit în sfârșit destinele