Exclusiv

Dragostea învinge pandemia: Despărțiți de COVID, românca Larisa şi americanul Benjah și-au unit în sfârșit destinele

De Alex Prunean.
Publicat: 18.06.2021, 21:54.
Actualizat: 18.06.2021, 21:58

Poveste de dragoste cu happy end pentru românca Larisa şi americanul Benjah, doi tineri a căror dragoste a străbătut un Ocean întreg şi a învins birocraţia. În martie vă spuneam ce ghinion au avut cei doi, vameşii nu i-au dat voie atunci tânărului să intre în ţară. Dar totul e bine când se sfârşeşte cu bine. Astăzi au spus DA în faţa ofiţerului stării civile din Dej. Povestea lor, în exclusivitate la Observator.

Vrei să te căsătoreşti cu mine în aeroport?
Absolut.

Larisa şi Benjah şi-au unit destinele la trei luni de la cererea în căsătorie de pe aeroportul din Cluj Napoca. Tinerii au trecut printr-o întreagă aventură ca să fie împreună. Dar astăzi totul a mers uşor. Însuşi primarul oraşului le-a oficiat căsătoria.

Costan Morar, primarul municipiului Dej: Cetăţene Benjah Ray Miller, de bunăvoie şi nesilit de nimeni, iei în căsătorie pe cetăţeana Ciubăncan Larisa Cătălina?
Benjah Ray Miller: Da.
Costan Morar, primarul municipiului Dej: Cetăţeană Ciubăncan Larisa Cătălina, de bunăvoie şi nesilită de nimeni, iei în căsătorie pe cetăţeanul Benjah Ray Miller?
Ciubăncan Larisa Cătălina: Da.

După un an de relaţie online, în plină stare de alertă, cei doi au trăit şocul vieţii când lui Benjah nu i s-a permis accesul în ţară. Cetăţenii americani au avut până acum restricţii să intre în europa din cauza pandemiei.

Benjah Ray Miller, 17 martie 2021: Ei spun că sunt un străin ilegal şi periculos. Am testul PCR negativ făcut de mai puţin de 72 de ore şi încă e valabil. Am scrisoarea care dovedeşte că această călătorie este necesară să te ajut pe tine şi scrisoarea de intenţie.

În cele din urmă tânărul a reuşit să ajungă în România prin Ungaria. Dar emoţiile au continuat. Şi căsătoria a fost pe ultima sută de metri: viza turistică i-ar fi expirat mâine. Însă de acum nimic nu mai poate sta în calea fericirii lor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.