Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri din Canada au transformat o dubă în casa visurilor lor

Inspiraţională este povestea care urmează... Au cheltuit aproape 50 de mii de dolari ca să poată călători în lume când vor şi, mai important, cum vor. Doi tineri din Canada au transformat o dubă - folosită anterior pentru curierat - în casa lor de vis. Ideea le-a venit vara trecută, în mijlocul pandemiei de COVID şi, în ciuda restricţiilor de mişcare, cuplul a putut călători deja în câteva oraşe şi state din America de Nord.

Vezi și

Călătoriile au fost întotdeauna pasiunea lor. Mariepier şi Dominic obişnuiau să plece în fiecare an câte două luni în vacanţă. Şi de fiecare dată se cazau prin Airbnb sau căutau o tabără de camping. În 2016 . cei doi canadieni au decis să încerce ceva nou, aşa că au închiriat o rulotă. Ulterior s-au îndrăgostit de stilul de viaţă nomad. Schimbarea... importantă au făcut-o însă vara trecută.

Procesul de renovare nu a fost însă unul uşor. Au avut nevoie de 300 de ore ca să transforme duba în casa visurilor. Pentru asta, au urmărit zeci de vloguri cu sfaturi despre cum să amenajezi o rulotă. Iar în procesul de renovare s-au implicat şi părinţii lor. Fiecare aspect a fost gândit până la cel mai mic detaliu. 

Costurile s-au ridicat la 45.000 de dolari. Dar rezultatul, spun tinerii, a meritat fiecare bănuţ. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda restricţiilor de călătorie, cei doi au putut vizita mai multe oraşe din Canada şi Statele Unite. În urmă cu doar o lună, au decis însă să îşi vândă duba... doar ca să-şi cumpere una nouă, pe care deja o renovează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Doi tineri din Canada au transformat o dubă în casa visurilor lor