ELENA CEAUŞESCU le ADORA! "Puţişoare fierte", reţeta favorită a soţiei lui Ceauşescu
Timp de 30 de ani administrator al palatelor lui Ceauşescu, Suzana Andreiaş descrie în volumul „La curtea lui Ceaușescu” cum se prepară acest desert
Timp de 30 de ani administrator al palatelor lui Ceauşescu, Suzana Andreiaş descrie în volumul „La curtea lui Ceaușescu” cum se prepară acest desert
„Fierb cartofi, pun faină, ouă, fac o cocă, o prăjesc puţin în unt, fac din ea cu palmele bucăţi cam cum este plastilina, dar mai groase, le las un pic la rece şi le bag la fiert. Când sunt gata, le scot cu o paletă de spumă, ca să se scurgă de apă. După aia le pun într-o tavă pregătită cu pesmet, cu scorţişoară, zahăr şi unt, dar înainte rumenesc puţin pesmetul.
Tăvălesc puţişoarele prin pesmet şi le bag puţin la cuptor, acoperite.”
Sursă: Revista Felicia
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰