Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ELENA CEAUŞESCU le ADORA! "Puţişoare fierte", reţeta favorită a soţiei lui Ceauşescu

Timp de 30 de ani administrator al palatelor lui Ceauşescu, Suzana Andreiaş descrie în volumul „La curtea lui Ceaușescu” cum se prepară acest desert

de Redactia Observator

la 28.04.2015 , 16:02

Timp de 30 de ani administrator al palatelor lui Ceauşescu, Suzana Andreiaş descrie în volumul „La curtea lui Ceaușescu” cum se prepară acest desert

„Fierb cartofi, pun faină, ouă, fac o cocă, o prăjesc puţin în unt, fac din ea cu palmele bucăţi cam cum este plastilina, dar mai groase, le las un pic la rece şi le bag la fiert. Când sunt gata, le scot cu o paletă de spumă, ca să se scurgă de apă. După aia le pun într-o tavă pregătită cu pesmet, cu scorţişoară, zahăr şi unt, dar înainte rumenesc puţin pesmetul.

Tăvălesc puţişoarele prin pesmet şi le bag puţin la cuptor, acoperite.”

Articolul continuă după reclamă

Sursă: Revista Felicia

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Inedit » ELENA CEAUŞESCU le ADORA! "Puţişoare fierte", reţeta favorită a soţiei lui Ceauşescu