Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elena Udrea îşi botează copilul pe 20 septembrie, la un an după ce a născut

Elena Udrea îşi va boteza copilul, pe Eva Maria, la un an după ce a născut, pe 20 septembrie. Totuşi, există o problemă, pentru că cei doi părinţi încă nu s-au hotărât în privinţa localului unde se va ţine evenimentul, precizează surse apropiate familiei.

de Cristian Ionescu

la 03.09.2019 , 21:56

Elena Udrea îşi botează fetiţa, pe Eva Maria - foto Facebook Elena Udrea

Elena Udrea îşi va boteza copilul, pe Eva Maria, la un an după ce a născut, pe 20 septembrie.

Totuşi, există o problemă, pentru că cei doi părinţi încă nu s-au hotărât în privinţa localului unde se va ţine petrecerea, precizează surse apropiate familiei.

Elena Udrea îşi botează copilul pe 20 septembrie

Articolul continuă după reclamă

Eva Maria, fetiţa Elenei Udrea şi a lui Adrian Alexandrov urmează să primească Sfânta Taină a Botezului în data de 20 septembrie, însă cuplul nu s-ar fi hotărât încă asupra restaurantului unde se va desfăşura petrecerea de botez, potrivit unor surse apropiate familiei.

Elena Udrea s-a întors în România în luna iulie, renunţând la statutul de refugiat în Costa Rica, iar fostul ministru precizează că micuţa s-a adaptat repede după întoarcerea în ţară.

Elena Udrea şi-a motivat întoarcerea precizând că doreşte să-şi crească copilul acasă, să o boteze la biserica unde s-a rugat să fie mamă şi să se lupte în justiţie pentru demonstrarea nevinovăţiei.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Inedit » Elena Udrea îşi botează copilul pe 20 septembrie, la un an după ce a născut