Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Eva își caută părinții și frații din România: 'Aș vrea din adâncul sufletului să-i cunosc'

Eva, o fată în vârstă de 21 de ani, născută într-un spital din București și abandonată de mamă, adoptată între timp de o familie din străinătate, își caută părinții și frații din România.

de Redactia Observator

la 12.01.2019 , 10:05

Eva, o fată în vârstă de 21 de ani, născută într-un spital din București și abandonată de mamă, adoptată între timp de o familie din străinătate, își caută părinții și frații din România.

Tânăra s-a decis să își caute părinții și frații și a apelat la ajutorul paginii de Facebook - The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României.

Împreună cu administratorii paginii, Eva a postat un anunț prin care le cere românilor să o ajute să își găsească părinții și cei cinci frați despre care știe doar că ar locui în județul Mureș.

Articolul continuă după reclamă

'Numele meu dat la naștere a fost Eva Samu. Sunt în căutarea mamei mele numită Luiza Samu. M-am născut pe 11 august 1998 la maternitatea Polizu din București. Pe data de 18 august 1998 am fost părăsită la maternitatea deoarece Luiza Samu plecase să își facă buletinul, însă nu s-a mai întors și nu am fost căutată nici de rude. Singurele date pe care le-a lăsat a fost ultimul ei domiciliu: sat Chendu, comuna Bălăușeri, județul Mureș. Am fost instituționalizată în centrul de plasament 'Sf. Ecaterina' din București, după care am fost adoptată de părinții mei actuali', a povestit Eva.

Pe acelaşi subiect

Fata, acum în vârstă de 21 de ani, e explicat că dacă rudele ei nu își doresc să o cunoască, ar dori măcar să vadă o poză cu ei și nu că nu are ce să le reproșeze.

Fata adoptată își caută părinții biologici din România

'Asistentele maternale au declarat că mama avea 48 de ani în anul 1998 și încă cinci copii și că dânsa a venit special în capitală pentru nașterea mea. Niciodată nu am verificat aceste informații, deci nu știu dacă sunt reale. Îmi doresc să îmi aflu rădăcinile, doresc doar să știu dacă părinții mei biologici trăiesc, eventual să văd o poză cu ei dacă dânși nu doresc să ia legătura cu mine. Nu am niciun reproș, ba chiar le sunt foarte recunoscătoare pentru că au decis să nu facă avort și mi-au dat posibilitatea să fiu adoptată de minunații mei părinți. Dacă nu vor să ia legătura cu mine, nu am nimic împotrivă, dar dacă am frați, aș vrea din adâncul sufletului să-i cunosc și să țin legătura cu ei pentru că noi nu avem nicio vină pentru decizia părinților noștri', a fost mesajul Evei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Eva își caută părinții și frații din România: 'Aș vrea din adâncul sufletului să-i cunosc'