Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ne va afecta pe TOȚI în 2016! Astrologii au făcut ANUNȚUL! FENOMENUL va crea probleme GRAVE și nu va ierta pe NIMENI

Anul 2016 aduce patru perioade de Mercur în retrograd. Conform specialiștilor, acest feomen aduce probleme în comunicare, eșecuri și situații imprevizibile, afecțiuni medicale.

de Redactia Observator

la 13.01.2016 , 08:40

 Anul 2016 aduce patru perioade de Mercur în retrograd. Conform specialiștilor, acest feomen aduce probleme în comunicare, eșecuri și situații imprevizibile, afecțiuni medicale.

În medie, Mercur retrogradează de trei ori pe an. Deși pare exagerat, unii oameni își fac programul în funcție de el! Pasionații de astrologie știu să se ferească de probleme și nu se lasă afectați de influențele negative. Sfatul nostru este să nu luați nicio decizie importantă în astfel de perioadă!

Planeta Mercur, la fel ca toate celelalte planete, este într-o mișcare continuă pe orbita ei. Totuși, din când în când, Mercur pare că începe să se miște în sens invers. Atunci are loc fenomenul pe care noi îl numim Mercur retrograd, dar care de fapt este o iluzie optică, deoarece nicio planeta nu se mișcă în sens invers, informează Unica.ro.

Articolul continuă după reclamă

Ce să faci pentru a nu avea probleme aceste perioade:

  • Stai departe de prietenii tăi gemeni sau fecioare, pentru că nu vor face altceva decât să se plângă, având în vedere că ambele zodii stau sub semnul lui Mercur.
  • Pentru că Mercur își pune amprenta pe comunicare și călătorii, e bine să eviți cât poți de mult certurile și să nu pleci la drum lung în aceste perioade.
  • Ai grijă să salvezi orice proiect important la care lucrezi, pentru că nu ne-ar mira ca în această perioadă să ți se strice și calculatorul.
  • Nu semna contracte importante – daca poți, amână orice decizie care îți influențează direct viața pentru perioada imediat următoare.
  • Verifică toate informațiile pe care le primești din cel puțin două surse.
  • Relaxează-te! Partea bună e că această perioadă imprevizibilă are și o dată de sfârșit, scrie Unica.ro.

FOTO CREDIT

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Ne va afecta pe TOȚI în 2016! Astrologii au făcut ANUNȚUL! FENOMENUL va crea probleme GRAVE și nu va ierta pe NIMENI