Video

Festivalul "Desculţ în iarbă", ajuns la ediţia a 11-a, se bucură de un succes total printre locuitorii din Târgu Mureş

De Redactia Observator.
Publicat: 17.07.2021, 10:28.
Actualizat: 17.07.2021, 10:29

Trei zile de festival pentru toate vârstele! În Târgu Mureş s-a dat startul distracţiei, iar în acest weekend are loc o nouă ediţie a festivalului "Desculţ în iarbă". Organizatorii au pregătit încă de ieri muzica, tarabe care mai de care mai atrăgătoare cu diferite produse, jocuri de societate şi mâncare pentru toate gusturile. 

Desculţi în iarbă - aşa cum e denumit şi festivalul. Zeci de oameni au participat ieri la prima zi a evenimentului şi s-au bucurat de vremea bună şi de surprizele pregătite de organizatori.

Andrei Mureşan, organizator: Avem aproximativ cam 20 de jocuri. Sunt jocuri şi pentru copii şi pentru oamenii mai mari. Sunt jocuri care se bazează pe noroc, unele pe strategie. Întotdeauna câştigă cel mai bun.

Citește și:

Chiar şi cei mari sunt fascinaţi de jocurile puse la dispoziţie de organizatori: "Nu sunt jocuri grele, sunt foarte uşoare şi foarte intuitive. Le dezvoltă mult creativitatea copiilor".

25 de lei este preţul unui bilet de intrare la festivalul "Desculţ în iarbă"

Pe lângă relaxarea din hamac, doritorii se pot bucura şi de achiziţionarea unor obiecte personalizate sau de expoziţii inedite: "Am venit cu o expoziţie de tablouri de tip stringart, aşa se numeşte genul ăsta de artă. Am venit cu o expoziţie prin care să ne exprimăm creativitatatea. Aici avem o colecţie de tricouri cu motive tradiţionale româneşti, aduse într-un mod minimalist ca să fie pentru tineri şi să încercăm să dăm mai departe modelele tradiţionale pentru tineri".

Pe seară, pământul de sub picioarele tuturor s-a transformat în ring de dans: "E primul festival de anul acesta. E altceva decât e lumea obişnuită să primească. E un pachet de mâncare bună, lume bună, activităţi deosebite, muzica iarăşi e ... ".

Festivalul a ajuns la a 11-a ediţie şi devine tot mai interesant în fiecare an. În acest an a fost introdusă intrarea cu plată, iar preţul unui bilet este de 25 de lei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.