Antena Meniu Search
x

Video Festivalul Luminii, din Suceava, un succes deosebit: "Am avut foarte multe activităţi"

Că am auzit de ei din filme sau din desenele animate, cu siguranţă, cu toţii ne-am dorit măcar o dată să fim cercetaşi. Acest lucru a fost posibil, aseară, în trei parcuri importante din municipiul Suceava. Festivalul Luminii a ajuns la cea de-a VIII-a ediţie şi are scop educativ pentru a-i învăţa pe cei mici cât de important e să-i sprijine şi să-i ajute pe cei din jurul lor.

de Redactia Observator

la 06.06.2021, 09:08

Vezi și
  • Festivalul Luminii, din Suceava, a ajuns la a opta ediţie.

Evenimentul organizat de cercetaşii din "Ţinutul Fagilor" a avut loc în trei parcuri diferite cu scopul de a evita aglomeraţia. Pentru cercetaşi, Festivalul Luminii este modul prin care mulţumesc comunităţii pentru sprijinul primit.

Cristina Alexandra, organizator festival: Festivalul Luminii înseamnă speranţă. Înseamnă aprinderea gulguţelor. Înseamnă să poţi să te conectezi cu toţi din jurul tău.

Dar să fii cercetaş nu e chiar atât de uşor. Micuţii au trebuit să treacă prin mai multe ateliere de distracţie ca să strângă toate cele trei insigne de cercetaş: Peace, Love and Scout.

Festivalul Luminii s-a încheiat în acorduri de chitară

Eliza Mihali, coordonator festival: Am avut foarte multe activităţi cum ar fi diferite jocuri sau ateliere precum: ţi-au rămas mici cărţile, târg hand-made, amprenta prieteniei şi chiar atelier de gulguţe. 

Peste trei mii de gulguţe au fost confecţionate şi colorate de către micii cercetaşi, iar odată cu lăsarea serii, întreg parcul a fost luminat de cutiuţele din hârtie. Evenimentul s-a încheiat în acorduri de chitară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Festivalul Luminii, din Suceava, un succes deosebit: "Am avut foarte multe activităţi"