Fiica cunoscutului scriitor Michael Lewis a murit într-un accident rutier. Tânăra se afla în mașină cu iubitul ei

De Redactia Observator.
Publicat: 30.05.2021, 11:34.
Actualizat: 30.05.2021, 11:40

Dixie Lewis, fiica scriitorului Michael Lewis și a fotografei Tabitha Soren, a murit în urma unui accident rutier, potrivit presei locale, citată de CNN. Incidentul s-a petrecut în nordul Californiei, săptămâna trecută. 

Fiica cunoscutului scriitor Michael Lewis a murit într-un accident rutier

Fiica cunoscutului scriitor Michael Lewis a murit într-un accident rutier

Profimedia Images

Dixie Lewis, în vârstă de 19 ani, și iubitul său, în vârstă de 20 de ani, au murit într-un accident rutier, în nordul Californiei, scrie CNN.

“Am iubit-o atât de mult”, a declarat cunoscutul scriitor Michael Lewis, autorul cărții “MoneyBall”. “L-a iubit pe Ross, alături de care a și murit. Iubea viața. Inimile noastre sunt frânte, nu există cuvinte care pot descrie ceea ce simțim”.

Dixie era studentă în anul doi la Colegiul Pomona și era membră a echipei de softball a școlii.

“Dixie nu-și dorea nimic mai mult decât să joace softball, alături de coechipierii și prietenii săi. A fost visul ei”, a mai declarat tatăl tinerei.

Antrenoarea Joanne Ferguson a declarat că toți mebrii echipei din care făcea parte și Dixie sunt devastați, în urma tragicei vești.

"Ca atlet, Dixie ne-a atras rapid atenția datorită talentului său pe teren - dar odată ce s-a alăturat echipei noastre, spiritul pozitiv și zâmbetul cald ne-au cucerit inimile", a spus Ferguson. "Dixie a avut un impact pozitiv asupra echipei noastre, în acest an, și va face pentru totdeauna parte din “familia” noastră“.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.