Antena Meniu Search
x

Fiica cunoscutului scriitor Michael Lewis a murit într-un accident rutier. Tânăra se afla în mașină cu iubitul ei

Dixie Lewis, fiica scriitorului Michael Lewis și a fotografei Tabitha Soren, a murit în urma unui accident rutier, potrivit presei locale, citată de CNN. Incidentul s-a petrecut în nordul Californiei, săptămâna trecută. 

de Redactia Observator

la 30.05.2021, 11:40

Fiica cunoscutului scriitor Michael Lewis a murit într-un accident rutier
Fiica cunoscutului scriitor Michael Lewis a murit într-un accident rutier - Profimedia Images

Dixie Lewis, în vârstă de 19 ani, și iubitul său, în vârstă de 20 de ani, au murit într-un accident rutier, în nordul Californiei, scrie CNN.

“Am iubit-o atât de mult”, a declarat cunoscutul scriitor Michael Lewis, autorul cărții “MoneyBall”. “L-a iubit pe Ross, alături de care a și murit. Iubea viața. Inimile noastre sunt frânte, nu există cuvinte care pot descrie ceea ce simțim”.

Dixie era studentă în anul doi la Colegiul Pomona și era membră a echipei de softball a școlii. 

“Dixie nu-și dorea nimic mai mult decât să joace softball, alături de coechipierii și prietenii săi. A fost visul ei”, a mai declarat tatăl tinerei. 

Antrenoarea Joanne Ferguson a declarat că toți mebrii echipei din care făcea parte și Dixie sunt devastați, în urma tragicei vești. 

"Ca atlet, Dixie ne-a atras rapid atenția datorită talentului său pe teren - dar odată ce s-a alăturat echipei noastre, spiritul pozitiv și zâmbetul cald ne-au cucerit inimile", a spus Ferguson. "Dixie a avut un impact pozitiv asupra echipei noastre, în acest an, și va face pentru totdeauna parte din “familia” noastră“. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Fiica cunoscutului scriitor Michael Lewis a murit într-un accident rutier. Tânăra se afla în mașină cu iubitul ei