Antena Meniu Search
x

Gest impresionant al unei florărese din SUA, de Ziua Îndrăgostiţilor. A oferit flori şi cadouri tuturor femeilor văduve din oraş

Celebrarea Zilei Îndrăgostiților după pierderea unui partener sau a soțului este incontestabil dificilă pentru doamnele care rămân singure, așa că o femeie din Carolina de Nord s-a decis să le facă o surpriză cu prilejul acestei zile.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.02.2022, 22:20

Gest impresionant al unei florărese
Gest impresionant al unei florărese - Instagram prettythings.charlotte

Ashley Manning, o mamă de patru copii din Charlotte, și o echipă de voluntari au livrat flori și pungi de cadouri celor 400 de văduve din oraș, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, scrie Good Morning America.

Manning, un fost agent de vânzări din domeniul farmaceutic, și-a transformat, începând de anul trecut, hobby-ul de a realiza aranjamente florale într-o adevărată afacere.

„Când am început Pretty Things, am început să mă gândesc la Ziua Îndrăgostiților”, a spus Manning, menționând că de mulți ani făcuse buchete de Ziua Îndrăgostiților pentru profesorii copiilor ei și prietenii familiei. „M-am gândit că acum am o platformă pentru a implica poate mai mulți oameni”.

Anul trecut, Manning a împărtășit pe Instagram ideea ei de a oferi flori femeilor care nu ar putea primi primi un aranjament de Ziua Îndrăgostiților din cauză că au rămas singure după ce partenerii lor de viaă au decedat. În câteva ore de la postare, potrivit lui Manning, ea primise sute de dolari din donații, dar și o listă numele a zeci de femei care fuseseră nominalizate de alte persoane pentru a putea primi un buchet de flori.

Pe acelaşi subiect

Mulțumită eforturilor lui Manning, de Ziua Îndrăgostiților de anul trecut, 121 de femei și doi bărbați și-au deschis porțile pentru a putea primi aranjamente florale și o pungă cadou cu un bileel pe care erau scrise versurile „There’s never been a moment you were forgotten”, din melodia „Rescue” a lui Lauren Daigle.

Surpriză de Ziua Îndrăgostiţilor

Una dintre acele femei a fost Jordan Meggs, care marca prima ei Zi a Îndrăgostiților fără soțul ei, Daniel, care a murit de cancer de colon la vârsta de 29 de ani, pe 21 februarie 2020, când ea era însărcinată în 37 de săptămâni cu primul lor copil.

„Nu mă așteptam la asta și am fost șocată și atât de surprinsă de un lucru atât de frumos”, a spus Meggs despre flori și punga cadou. „Înainte, nu mă gândeam niciodată la ce fac văduvele de Ziua Îndrăgostiților, dar Ashley o face şi se gândeşte şi la alții tot timpul”

Pentru efortul din acest an, Manning a strâns peste 22.000 de dolari și a supravegheat 300 de voluntari care au adunat peste 13.000 de fire de flori în aranjamente florale pentru 400 de văduve. Pe lângă flori, femeile au primit și o pungă cadou cu vin și cadouri, dar și vouchere cadou de la afacerile locale care și-au donat bunurile.

Anul acesta, printre voluntarii care au venit la casa lui Manning pentru a asambla florile și coșurile cadou s-au numărat mai multe femei, printre care și Meggs, femeia care a primit flori anul trecut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Gest impresionant al unei florărese din SUA, de Ziua Îndrăgostiţilor. A oferit flori şi cadouri tuturor femeilor văduve din oraş