Antena Meniu Search
x

USR ironizează clasa politică, dar şi pe Cioloş, de Ziua Îndrăgostiţilor: "Mi-aş da demisia pentru o zi alături de tine"

Organizaţia de tineret a Uniunii Salvaţi România a marcat Valentine's Day prin mai multe mesaje pe care le poţi trimite persoanei iubite, adaptate însă în mod ironic la scena politică din România.

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 14:41

Florin Cîţu, Marcel Ciolacu, George Simion, dar şi Dacian Cioloş, Dan Barna sau Cătălin Drulă au devenit vedetele unor mesaje amuzante create de USR Tineret şi postate pe pagina de Facebook a organizaţiei.

Fotografiile liderilor politici sunt puse pe un fundal cu inimioare şi emoji, însoţite de rubricile de "destinatar" şi "expeditor", dar şi de mesaje care ar putea ţine locul unor declaraţii de dragoste.

George Simion: Vreau să fiu extremă în dreapta ta.

Gabriela Firea: Mă pierd cu firea când sunt lângă tine.

Pe acelaşi subiect

Klaus Iohannis: Partida pe care ţi-o propun nu e doar de golf.

Florin Cîţu: Am nişte estimări WOW pentru tine.

Dacian Cioloş: Mi-aş da demisia pentru o zi alături de tine.

Marcel Ciolacu: Aş vrea să fac coaliţie cu tine.

Mesajul Ministerului de Interne, de Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua Îndrăgostiţilor este un prilej ideal să îi trimiţi persoanei iubite un mesaj şi să îi mărturiseşti cele mai sincere sentimente. Valentine's Day este însă şi prilej pentru companii sau instituţii să câştige capital de simpatie pe reţelele de socializare prin postarea unor mesaje haioase în ton cu sărbătoarea.

Valentine's Day poate avea loc în fiecare zi, transmite Ministerul Afacerilor Interne într-o postare pe Facebook care însoţeşte o imagine cu un mesaj cu tâlc. 

"Uneori inima e precum uşa la 6 dimineaţa. Nu ştie ce a lovit-o!", a transmis MAI, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor.

Postarea a strâns peste 5.000 de reacţii pe Facebook şi a avut aproape 900 de distribuiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri politice » USR ironizează clasa politică, dar şi pe Cioloş, de Ziua Îndrăgostiţilor: "Mi-aş da demisia pentru o zi alături de tine"