Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum se prepară pasta de mici

Pasta de mici este făcută dintr-un amestec de carne de vită cu oaie și porc. Gustul mititeilor e desăvârșit de condimente.

de Redactia Observator

la 03.12.2017 , 02:09

Pasta de mici e un amestec de carne de vită, oaie și porc - Observator

Pasta de mici este făcută dintr-un amestec de carne de vită cu oaie și porc. Gustul mititeilor e desăvârșit de condimente.

Mititeii făcuți în casă pot avea un gust deosebit, deși, bineînțeles, durează mai mult gătirea lor. Iată cum se prepară pasta de mici.

Ingrediente pentru pasta de mici:

Articolul continuă după reclamă
  • 500 g piept de vită
  • 400 g pulpa de oaie
  • 200 g piept de porc
  • 200 g grăsime de porc (opţional)
  • 1 căpăţâna de usturoi
  • 1 linguriţă piper proaspăt măcinat
  • 1 linguriţă rasă bicarbonat
  • sare

Mod de preparare al pastei de mici:

Curăţă carnea, tai-o în bucăţi şi toac-o mărunt la maşina de tocat. Adaugă, opțional, și grăsimea. Pune piperul, bicarbonatul stins cu 2-3 picături de oţet, usturoiul zdrobit şi o linguriţă de sare.

Amestecă bine întreaga compoziție rezultată până obții o pastă omogenă. Da, aceasta este pasta de mici! Las-o la frigider până a doua zi și pregătește apoi micii pentru grătar.

Poftă bună!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Inedit » Cum se prepară pasta de mici