Cum se prepară pasta de mici
Pasta de mici este făcută dintr-un amestec de carne de vită cu oaie și porc. Gustul mititeilor e desăvârșit de condimente.
- Cum putem verifica dacă puiul cumpărat din magazin este crescut natural. DETALII la Observator 12:00, ÎN DIRECT la Antena 1
- O dronă, posibil de origini militare, s-a prăbuşit la 12 km de Brăila. Localnicii spun că ar fi scos un sunet ciudat înainte de prăbuşire
Pasta de mici este făcută dintr-un amestec de carne de vită cu oaie și porc. Gustul mititeilor e desăvârșit de condimente.
Mititeii făcuți în casă pot avea un gust deosebit, deși, bineînțeles, durează mai mult gătirea lor. Iată cum se prepară pasta de mici.
Ingrediente pentru pasta de mici:
- 500 g piept de vită
- 400 g pulpa de oaie
- 200 g piept de porc
- 200 g grăsime de porc (opţional)
- 1 căpăţâna de usturoi
- 1 linguriţă piper proaspăt măcinat
- 1 linguriţă rasă bicarbonat
- sare
Mod de preparare al pastei de mici:
Curăţă carnea, tai-o în bucăţi şi toac-o mărunt la maşina de tocat. Adaugă, opțional, și grăsimea. Pune piperul, bicarbonatul stins cu 2-3 picături de oţet, usturoiul zdrobit şi o linguriţă de sare.
Amestecă bine întreaga compoziție rezultată până obții o pastă omogenă. Da, aceasta este pasta de mici! Las-o la frigider până a doua zi și pregătește apoi micii pentru grătar.
Poftă bună!
Ți-a plăcut acest articol?
LikePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰