GREȘEALA pe care o fac tot timpul gospodinele atunci când folosesc FOLIA DE ALUMINIU
Folia de aliminiu este extrem de practică atunci când vrei să împachetezi anumite alimente
Folia de aliminiu este extrem de practică atunci când vrei să împachetezi anumite alimente
Este utilizată cu succes şi la prepararea mâncărurilor la cuptor sau la prepararea deşerturilor. Cu toate acestea, există și reacţii adverse!
Aluminiul este un metal cu o mare reactivitate, care atunci când intră în contact cu alimentele poate avea efecte negative asupra sănătăţii. Riscul devine major atunci când încălzeşti produse care sunt învelite în folie de aluminiu.
Multe gospodine încălzesc mâncarea învelită în folie de aluminiu, însă puţine ştiu că atunci când aceasta folie are o temperatură ridicată metalul este rapid absorbit de mâncare şi astfel ajunge în organism. Atunci când aluminiul ajunge în corp, sistemul digestiv nu face faţă şi acest metal nu este digerat. Ca urmare, el se acumulează în preajma unor organe: rinichii, ficatul şi creierul.
FOLIA de ALUMINIU, tratament pentru cele mai frecvente și temute DURERI
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰