Antena Meniu Search
x

Horoscop 10 martie 2018. Câștig uriaș la pariuri, casă nouă și invidie. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 10 martie 2018. O zi șocantă pentru multe zodii. Peștii joacă și câștigă enorm la pariuri, Săgetătorul își ia casă nouă, iar Berbecul visează la aur.

Horoscop 10 martie 2018. Câștig uriaș la pariuri, casă nouă și invidie. Informaţii la zi pentru toate zodiile - pixabay.com

Horoscop 10 martie 2018. O zi șocantă pentru multe zodii. Peștii joacă și câștigă enorm la pariuri, Săgetătorul își ia casă nouă, iar Berbecul visează la aur și nestemate.

Racul intră în panică din cauza banilor, Taurul are probleme cu părinții, iar Leii aruncă cu bani pe un lucru foarte scump, dar pe care îl fac praf aproape imediat.

Horoscop 10 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul va petrece această zi sub puterea fanteziei. Imaginația bogată o să vă țină ocupată toată ziua, cu gândul la bogății și la cum ar fi o viață îndestulată. Proveniți dintr-un mediu în care banii nu au fost niciodată suficienți pentru satisfacerea tuturor dorințelor, dar nici nu v-a lipsit ceva în mod deosebit, iar aceste vise pe care le aveți astăzi cu ochii deschiși vă vor duce către o mai veche dorință din copilărie. O să vă promiteți solemn că veți crește rapid capitalul dumneavoastră, însă nu vă duceți spre sfera jocurilor de noroc. Acolo vă așteaptă distrugerea. Încercați să nu mergeți niciodată spre această zonă, a jocurilor de noroc.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 10 martie 2018 pentru Taur

Taurul pe 10 martie va avea experiențe dintre cele mai șocante. Unul dintre membrii vârstnici ai familiei va deveni victima unei boli și va trebui să te ocupi de spitalizarea de urgență. Când anxietatea despre starea de sănătate va trece, vor exista alte tipuri de întrebări pe ordinea de zi. Vă veți aminti că aveți un proiect nefinalizat, pe care intenționați să îl terminați în weekend. Te vei descurca, dar renunti la somn, odihna si pace. O zi cu adevărat de foc pentru Taur.

Horoscop 10 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii în această zi vor obține o șansă nesperată. Un procent uriaș în favoarea voastră de a vi se întoarce afecțiunea oferită unei persoane care habar nu are că exiști. Această persoană nu va crede atunci când o să-i faci un compliment extraordinar de sincer, după care o să realizeze că vorbești serios. Inimile voastre vor bate, în sfârșit, în același ritm, iar astăzi veți începe o poveste de dragoste foarte frumoasă, de care toată lumea va fi geloasă. Fiți vigilenți, deoarece invidia mulțimii poate distruge relația voastră fragilă. Nu cumva să credeți tot ce vi se spune despre partenerul dvs. și faceți totul pentru a verifica aceste zvonuri, înainte de la lua în considerare.

Horoscop 10 martie 2018 pentru Rac

Racul în această zi este destinat să experimenteze o panică vizavi de bani. După ce vă analizați bugetul, sunteți sigur că toate planurile financiare sunt aproape complet devastate. Pentru a evita colapsul financiar personal, trebuie să începeți să faceți economii urgent. Nu vă luați mașina nouă la care vă gândeați, nu cumva să apelați la un credit. Eliminați toate cheltuielile inutile și nu ezitați să întrebați un prieten care vă este dator cu o sumă deloc neglijabilă, când poate să vă dea banii înapoi. E treaba serioasă și trebuie s-o tratați ca atare.

Horoscop 10 martie 2018 pentru Leu

Leii în această zi nu rezista la o achiziție scumpă. N-aveți nici cea mai mică zbatere să plătiți o sumă mare pentru un element de lux, pe care o sa-l faceți praf aproape la fel de rapid pe cât l-ați cumpărat. Mai mult, achiziția dvs. nu va provoca prea mult entuziasm printre membrii apropiați ai familiei dvs. În scurt timp, mai multe persoane din anturajul dvs vor veni să vă ceară bani cu împrumut, după ce au văzut că ați aruncat cu banii într-un astfel de mod. Încercați să vă abțineți azi de la achiziția respectivă. Vă va scuti de multe, foarte multe dureri de cap. Poate mâine e o zi mai bună.

Horoscop 10 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioara pe 10 martie 2018 ar trebui să citească cu atenție prognoza meteo. Călătoria pe care ați așteptat-o ​​cu emoție poate deveni pentru dvs. o sursă de probleme, dacă nu țineți cont de modul în care trebuie să vă îmbrăcați. Un alt moment important al acestei zile pentru tine va fi cheltuirea unei sume însemnate de bani. Nu cheltuiți mai mult decât permite bugetul și nu vă atingeți de fondurile aflate pe cardul dvs. bancar. Promisiunea "Voi plăti pentru asta puțin mai târziu" este calea spre o nouă datorie. Azi este necesar să uitați că aveți card.

Horoscop 10 martie 2018 pentru Balanță

Balanța astăzi va străluci la un eveniment. Nu va fi dedicat vouă, ci pentru unii dintre prietenii sau rudele voastre. În același timp, toată atenția celor adunați va fi îndreptată numai asupra dvs., ocolind gazda. Veți fi flatat de atâta interes, dar trebuie să scăpați de el în timp, pentru a nu strica focalizarea principală a momentului. Ca opțiune, petreceți întregul eveniment în apropierea gazdei, astfel încât audiența să vă urmeze.

Horoscop 10 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii vor fi obosiți monologul cuiva. O persoană care a venit să vă viziteze începe să vă certe interminabil. Cu ochii pe tavan, o să vi se atragă atenția că nu luați în serios ce spune și o să plece tunând și fulgerând. Pregătește-te pentru surpriza, când se întoarce și te informează că trebuie să rămână cu tine până mâine din cauza unor probleme de transport. Asta înseamnă că azi trebuie să te ascunzi undeva și să nu răspunzi la telefon.

Horoscop 10 martie 2018 pentru Săgetător

Săgetătorii vor trebui să facă o alegere foarte importantă. Va exista un consiliu de familie în casa dvs. unde tu și rudele tale veți stabili cum ar trebui să fie viitorul. Nu imediat, dar familia ta decide că generațiile mai în vârstă și cele tinere ar trebui să trăiască separat. În principiu, te dau afară din casă și te trimit să stai cu chirie. E cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla. Ai un serviciu bun, iar depunerea dosarului pentru Prima Casă 2018 este un început excelent.

Horoscop 10 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornul din 10 martie 2018 pică la un test organizat de o persoană foarte arogantă. Persoana respectivă nu este cine pare a fi și nici nu ia în calcul priceperea atunci când dă testul. Totul este o farsă pentru a numi pe cineva într-o poziție importantă. Nu trebuie să vă enerveze prea tare acest aspect, pentru că nu puteți schimba cu nimic situația. Oricum, nu aveți nevoie de un proiect bazat pe mită.

Horoscop 10 martie 2018 pentru Vărsător

Vărsătorii în aceasta zi vor gasi un obiect considerat mult timp furat. Veți fi mulțumit de acest fapt, dar și puțin supărat. O să realizați cu rușine că ați încetat să mai vorbiți cu o persoană care a fost un prieten al familiei dvs. și pe care ați numit-o hoț, crezând că a furat acest lucru. Nu uitați să-l sunați astăzi și să-i cereți scuze. Conștiința voastră nu va putea niciodată să vă ierte, dacă dintr-un anumit motiv nu o veți face.

Horoscop 10 martie 2018 pentru Pești

Peștii în această zi sunt destinati norocului. Jucați la LOTO, luați un loz, mergeți la cazino, oriunde puteți să câștigați ceva, dar numai în prima parte a zilei. Dacă prindeți ocazia, o să plecați cu buzunarele pline cu bani, iar când ajungeți acasă o să vă vină să vă mai duceți o dată. N-o mai faceți. O să pierdeți tot ce ați câștigat și ce ați câștigat nu e deloc de colo. Mulțumiți-vă cu suma respectivă. N-ați muncit deloc, iar destinul dă cu o mână și ia cu două.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Horoscop 10 martie 2018. Câștig uriaș la pariuri, casă nouă și invidie. Informaţii la zi pentru toate zodiile