Antena Meniu Search
x

Horoscop 8 martie 2018. Bani mulţi, cadouri şi crize de gelozie. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 8 martie 2018. O zi deosebită pentru majoritatea zodiilor, în care Scorpionul înclină spre bani în defavoarea iubirii. Informaţii pentru toate zodiile.

Horoscop 8 martie 2018. Bani mulţi, cadouri şi crize de gelozie. Informaţii la zi pentru toate zodiile - pixabay.com

Horoscop 8 martie 2018. O zi deosebită pentru majoritatea zodiilor, în care Scorpionul înclină spre bani în defavoarea iubirii, Berbecul este mistuit de flăcările dragostei, iar Fecioara nu pricepe sensibilităţi evidente.

De asemenea, ziua de 8 martie 2018 aduce o situaţie jenantă pentru Taur, Racul se izolează în casă, în papuci şi pijamale, iar Săgetătotul va face o demonstraţie de gelozie cum rar s-a mai văzut.

Horoscop 8 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul va petrece perfect această zi, care îi va asigura nişte amintiri dintre cele mai calde. Veți fi în mod special copleșiți de o situație care va apărea în mod neașteptat în a doua jumătate a zilei. Veți întâlni întâmplător o persoană cu care ați avut o legătură pasională în trecut și veţi fi foarte fericit. Flăcări puternice se vor reaprinde în sufletul vostru, pe care nici tu, persoana respectivă nu le-aţi putut ignora vreodată. Această întâlnire este mâna destinului. Sunteţi făcuţi să fiţi împreună.

Pe acelaşi subiect
  • Recomandare: Citeşte şi Horoscop 9 martie 2018. Bani gratis, iubiri secrete şi colegi trădători. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 8 martie 2018 pentru Taur

Taurul pe 8 martie află despre sentimentele ascunse ale unei anumite persoane. Vei afla cu surprindere că ești persoana pe care o visează noaptea. Degeaba încercați să vă prefaceți că nu înțelegeți despre ce este vorba. Nu veți putea ieși din aceaastă situație puţin jenantă și principala întrebare la care va trebui să vă gândiţi va fi: aveți un viitor împreună? Nu vă grăbiți să răspundeți fără a analiza foarte bine ce vă aşteaptă dacă primiţi această persoană în viaţa dumneavoastră personală.

Horoscop 8 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii în această zi nu vor avea probleme și vor trăi multe momente plăcute în compania celor dragi. După muncă, tu și familia vă regăsiţi în jurul unei mese somptuoase, iar timpul se va opri în loc pentru acest minunat moment. Se vor spune glume, veţi râde mult, veţi cânta împreună și veţi depăna amintiri ale aventurilor din trecut. O zi de 8 martie extraordinară, aşa cum şi-ar dori oricine.

Horoscop 8 martie 2018 pentru Rac

Racul va dori să-și petreacă această zi izolându-se de ceilalți. Veți fi împins într-o astfel de dispoziție printr-o ceartă care a avut loc între dvs. și partenerul dvs. de căsătorie. Nu puteți lăsa în urmă acest incident deprimant, întorcându-vă mental la el din nou și din nou. De aceea nici măcar nu veți încerca să zâmbiți când vă întâlniți cu oaspeții sau când vă veți duce la o petrecere planificată în urmă cu câteva zile, de unde veți dori să scăpați cât mai curând posibil.

Horoscop 8 martie 2018 pentru Leu

8 martie 2018 îi va oferi zodiei Leu o mare plăcere. Vei deveni starul unei petreceri și toată lumea îți va admira ţinuta, comentând gustul tău bun și cum ai pierdut în mod semnificativ din greutate. La sfârșitul acestei petreceri, veți fi abordat de o persoană de care aţi fost interesat odată în trecut. Între voi nu va exista decât o conversație ocazională, dar pentru fiecare dintre voi în acest moment ceva va deveni clar - acesta este începutul unei povesti foarte frumoase.

Horoscop 8 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioara astăzi nu are aşteptări prea mari, iar asta e o abordare foarte potrivită a zilei. Mai mult, una dintre rude vă supără cu o afirmaţie mincinoasă şi vă întrebați dacă afacerea sau parteneriatul pe care îl aveţi cu aceasta mai are rost să fie continuat. Nu excludeţi faptul că această persoană reacţionează aşa din pricina comportamentului dumneavoastră foarte pragmatic. Este posibil să fie mai sensibilă, pentru că o deranjează ceva. În toate celelalte privințe, această zi va trece fără probleme, lăsându-vă impresii plăcute.

Horoscop 8 martie 2018 pentru Balanţă

Balanţa astăzi nu își poate depăși lenea. Unul dintre prietenii tăi te va invita la o petrecere și vei răspunde cu un "Nu" răsunător. Nu vrei să cumperi cadouri, să îţi cauți o ţinută festivă și să te pui la patru ace. Vei petrece ziua acasă, cu părul vâlvoi, în haine de casă şi în faţa televizorului, urmărind serialul preferat. Astfel, veţi avea o zi de 8 martie foarte relaxantă pentru voi, dar deosebit de enervantă pentru cei care vor să vă scoată din casă şi nu reuşesc.

Horoscop 8 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii își vor petrece timpul liber acasă. Preferați să vă așteptați prietenii la o cană de cafea, dar și o persoană pe care o visați să o numiți perechea sufletească! Din păcate, vor veni şi părinţii în vizită, iar planurile pe care le-aţi făcut cu persoana respectivă sunt în pericol să fie distruse. Totuşi, părinţii nu vin cu mâna goală şi sunteţi puşi într-o situaţie foarte delicată. Veţi alege suma de bani considerabilă sau dragostea?

Horoscop 8 martie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorului astăzi este recomandat să pună frână tuturor atacurilor voastre de gelozie. Acestea vor începe în momentul în care tu și partenerul tău mâncaţi împreună. Sub nicio formă nu începeți să țipați, înfricoșând partenerul cu o demonstraţie de agresiune verbală rar întâlnită. Această ieşire nervoasă va fi taxată mai târziu, când veţi rămâne singuri. Cadoul foarte frumos şi sufletist pe care partenerul vostru urma să vi-l facă nu-l veţi mai primi niciodată, iar discuţia de azi va fi începutul sfârşitului relaţiei voastre.

Horoscop 8 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornul pe 8 martie 2018 poate fi numit in mod sigur favoritii reali ai zeiţei Fortunei. În plus față de norocul absolut incredibil care vă așteaptă în dragoste, astăzi o să ţi se îndeplinească dorinţa ta cea mai arzătoare. Veți primi în cele din urmă lucrul pe care îl visezi noaptea și pentru care în mod constant nu aveați bani. Nu uitați să mulțumiți cu sinceritate pentru un cadou atât de scump, care va veni, cel mai probabil, din partea unuia dintre părinţi.

Horoscop 8 martie 2018 pentru Vărsător

Varsatorii vor avea o dispoziţie foarte bizară astăzi, certându-se mai mai multe persoane în mediul virtual. Va fi amuzant la început, când o să vedeţi că un număr mare de persoane se înşeală în privinţa unei informaţii. Este inutil să încercaţi să schimbați percepţia acestor persoane, deoarece nu o să vă înţeleagă explicaţiile. Mai bine nu vă implicaţi în subiect. Încercaţi să petreceți această zi cu oameni dragi inimii voastre și nu vă mai uitați la toate prostiile din jurul vostru.

Horoscop 8 martie 2018 pentru Peşti

Pestii in aceasta zi vor fi fermecatori si populari, mai ales persoanelor de sex opus. Există șanse excelente de a începe o nouă poveste de dragoste. Totuşi, o să vă daţi repede seama că persoana respectivă vă doreşte doar pentru aspectul fizic şi nu are vreun interes să se implice emoţional. De regulă, astfel de povești sunt sortite eșecului, dar poţi influența rezultatul, dacă-ţi doreşti asta. Studiaţi foarte bine această persoană și caracterul său.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Horoscop 8 martie 2018. Bani mulţi, cadouri şi crize de gelozie. Informaţii la zi pentru toate zodiile